Resultats del júnior i el sénior masculí del CV Terrassa

IGUALADA CV 0-3 CVT JUNIOR MASCULÍ
Victòria del Junior Masculí contra igualada aquest cap de setmana, 12 de decembre. El junior del CV Terrassa va guanyar 0-3. El primer set va estar clarament dominat pel cv terrassa per un total de 21-25, i això donava la oportunitat de jugar a tots els membres del equip. En el segon set els egarencs van tenir un inici igualat degut a l’excés de confiança, al rectificar van acabar emportant-se el set amb una amplia diferencia 18-25. El tercer set, va ser un clar reflexe del segon per part dels egarencs que va comportar que aquests acabesin l’ultim set amb problemas 24-26. Tot i aquests alti-baixos els egarencs van saber regular i marcar el ritme del partit.

CEV L’HOSPITALET 1-3 CVT SENIOR MASCULÍ

L’equip Sénior Masculí va jugar un partit molt disputat i esperat contra els segons de la taula, CEV L’Hospitalet. L’equip egarenc sabia que era un partit important ja que la victòria d’aquest ajudaria a assegurar el primer lloc. Els egarencs invictes sabien que no podien anar confiats després d’haver guanyat a casa a la 1a volta, i per aquesta raó van sortir motivats i amb moltes ganes. Al primer set els marcadors van començar molt igualats. L’equip va cometre algunes errades bàsiques donant cert avantatge a l’equip local, però finalment van remuntar i el van guanyar (22-25). Al segon set, el baix rendiment a recepció es va fer molt evident, i els de Terrassa no aconseguien atacar còmodes davant un rival molt robust en defensa, que va aprofitar l’ocasió per empatar el partit (25-20). L’equip tècnic va donar indicacions clares sobre què millorar, per exemple la recepció i els egarencs van sortir amb una altra actitud imposant-se (20-25). En el que seria l’últim set, el CV Terrassa sabia que havia de jugar el seu millor voleibol i malgrat que van tenir un moment de baixada va saber refer-se i endur-se el 4t set (23-25) i per tant el partit per 1-3 .