Resultats i cròniques dels equips del CV Terrassa

CV TERRASSA 3 – 0 CEV L’HOSPITALET (25-14 / 25-11 / 25-17)
L”equip Sènior Masculí del CV Terrassa va jugar el seu quart partit de lliga contra l’Hospitalet de Llobregat. L’equip egarenc va entrar molt mentalitzat per emportar-se els 3 punts amb la motivació extra de no haver guanyat mai el seu rival en aquesta categoria. D’aquesta manera, l’equip local va aconseguir el primer set sense molts problemes, però amb diversos errors no forçats (25-14).
En el segon set, la reducció de la taxa d’error, la millora en la recepció i la bona comunicació de l’equip va portar a la victòria d’un exemplar segon set (25-11).

Tot i les advertències de l’entrenadora Vicky Cenalmor de no baixar el ritme de joc, l’equip local va començar el tercer set relaxat i superat per millora de el joc de l’equip rival. Gràcies a la reacció de l’quip i a la concentració extra que cada jugador va aportar, es va aconseguir remuntar i acabar el set amb una gratificant victòria (25-17). L’objectiu de l’CV Terrassa és ascendir a 1a Catalana, conseqüentment, l’equip seguirà treballant dur per guanyar partit a partit i aconseguir el desitjat objectiu.

CV TERRASSA 3 – 0 VILADECANS
(25-16 / 25-9 / 25-15)
L’equip júnior del CV Terrassava assolir la seva tercera victòria davant l’equip Magic Viladecans. Va començar el partit amb el primer set sortint els titulars i els dos equips volent demostrar qui era superior. Els egarencs van desplegar el seu millor voleibol i els locals no van saber mantenir el ritme perdent el primer set (25-16). Deixant clar que Terrassa liderava el partit, els seus entrenadors Vicky Cenalmor i Lluc Collell van remarcar que s’havia de disminuir el nombre d’errors i jugar més ordenats, donant l’oportunitat de distribuir el joc per poder fer canvis, i així va ser, guanyant el segon set amb un marcador de (25-9). En el tercer, va fer ús de tots els seus jugadors jugant tant amb els seus juniors i cadets com a suport, jugant un bon partit i tancant amb un (25-15).

El Cv Terrassa es retroba amb la victòria a Sant Fruitós blanc 1 – 3 Cv Terrassa ( 23-25/25-23/20-25/14-25 )

Les noies del sènior es desplaçaven diumenge a Sant Fruitós del Bagés per a disputar la 4 jornada de la 3ra catalana, després de la derrota de l’anterior jornada.Amb varies baixes a les files egarenques, l’equip va saber jugar contra un molt bon equip , molt dur en atac i un plantejament sólid en defensa.Les de Terrassa van sortir a la pista coneixedores de la importància de la victoria i així va ser com van defensar el partit. Un partit molt intens de dos equips molt contundents en atac que van plantejar un joc molt vistós davant del nombrós públic que omplia les grades del municipal de Sant Fruitós.Tot i la davallada en la concentració en el segon set on les locals es van imposar les de Terrassa van saber plantejar el seu joc al llarg del matx enduent-se els 3 punts.Bon partit que situa l’equip de Terrassa a mitja taula i que el proper cap de setmana rebrà l’Igualada al pavelló de la Maurina a les 18:00.

Nova derrota del Júnior femení davant el Barça Cvb Blau per 0 a 3.

El partit des d’un principi va estar dominat per les visitants.L’inici del partit les jugadores de Guil i Portero no van saber reaccionar al joc de les barcelonines, que amb un bon servei i atac els va bastar per a dominar-ho.Les locals només van poder reaccionar en el tercer, en el qual van imprimir una mica més de ritme.El pròxim cap de setmana visitaran la pista del Vòlei Molins a la recerca de la primera victòria.