Representació terrassenca fins a quarts al Campionat d’Espanya sub22

Els frontennistes del Club Natació Terrassa Víctor Modenes i Albert Domínguez van contribuir en la setena plaça que va assolir Catalunya en el Campionat d’Espanya Sub’22 per Federacions en modalitat olímpica que va celebrar-se el cap de setmana passat a Canals (València). Modenes i Domínguez van classificar-se per als quarts de final després de derrotar Aragó per 2 sets a 0 i de perdre contra Canàries A per 0 a 2. En la ronda de quarts, el duet egarenc va caure contra Canàries B per 2 sets a 0 (15-3 i 15-7). Aquest resultat va situar Catalunya en el setè lloc de la classificació final.

El club terrassenc, a més, va comptar amb dos representants en la modalitat de Paleta Goma. Albert Domínguez va guanyar Castella i Lleó per un doble 10 a 8 i va perdre contra València C per 10 a 2 i 10 a 5, resultats que el van deixar fora dels quarts de final. Al seu torn, Biel Vaghi va caure contra Canàries B i contra Múrcia B per 2 sets a 1.