MónTerrassa
Renovacions i baixes per al femení del Terrassa FC
  • CA
Yael i Judit Domene han renovat una temporada més amb el Terrassa
Yael i Judit Domene han renovat una temporada més amb el Terrassa | TFC

!--akiadsense-->

El primer equip femení del Terrassa FC continua confeccionant la plantilla de cara a la temporada 2019-20 a Primera Divisió Nacional. Aquest dilluns, el club ha anunciat que Yaiza Martínez Rodríguez (02/04/1993) no sumarà una tercera temporada defensant la samarreta vermella. La central terrassenca causa baixa i posa punt a final a la seva etapa després de vuit partits durant aquest últim any. Tampoc ho farà la lateral dret Ainoa Segura Guerrero (15/12/1999). L’egarenca, que durant la temporada 18/19 va disputar un total de 23 partits (18 d’ells de titular), no encadenarà tres temporades consecutives al Terrassa.

Per contra, la defensa Yael Domene Calvo-Parra (15/04/1999) es queda al Terrassa FC. El club renova la jugadora egarenca i aquesta sumarà tres temporades consecutives en el primer equip femení terrassista. La central ha disputat aquesta temporada tots els partits (28) i tots d’ells de titular i ha transformat un gol. També renova la davantera Judit Domene Calvo-Parra (15/04/1999). La terrassenca, que tampoc s’ha perdut cap partit, i també els ha jugat absolutament tots de titular, ha signat aquesta campanya un total de 12 gols i ha estat la segona màxima golejadora de l’equip.

El primer equip femení del Terrassa FC, que ha sumat el segon ascens consecutiu i jugarà a la Primera Divisió Nacional, compta, per tant, de moment, amb les renovacions de les bessones Domene, el fitxatge de la migcampista Lydia (RCD Espanyol B) i les baixes de Marta Tomás, Anna Cris, Yaiza Martínez i Ainoa Segura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa