MónTerrassa
Remuntada i victòria del cadet del CV Terrassa
  • CA
El cadet masculí va aconseguir una important victòria
El cadet masculí va aconseguir una important victòria | CV Terrassa

!--akiadsense-->

El cadet masculí del CV Terrassa va realitzar el seu millor partit del que porta de temporada. I ho va fer contra el segon classificat, un equip amb gran nivell tècnic, el Volei Sant Celoni. Les instruccions de la banqueta eren clares, i així s’havia treballat aquesta setmana: l’equip havia de jugar amb calma, sense ansietat per fer el punt, buscant el moment per intentar tancar-lo o forçant la fallada del contrari.

I així de concentrats van sortir els joves egarencs, defensant cada pilota que arribava de l’altre costat, intentant tancar el punt si l’oportunitat es brindava, amb grans atacs per part de Bruno Bobadilla i la gran actuació de Joan Rodriguez i Paul Pacheco resolent pilotes. Teddy Gonzalez va protagonitzar una gran lluita d’atac i bloqueig contra el dorsal 13 de l’altre equip, que va afegir més emoció si cap al partit.

La gran feina de servei de tot l’equip, destacant sobretot Rubén Serrano, va impulsar la remuntada del tercer set, en el qual els egarencs perdien per 20-12, i que van aconseguir emportar-se per 26-24 tancant així el partit. Les graderies del pavelló de Bonaire plenes fins a dalt i totalment lliurades, portaven al jove equip de Terrassa cap a la victòria. Aquesta setmana els l’últim partit de la primera fase contra el 3r classificat (VOLEI CANET) el diumenge 26/01 a les 9h al Poliesportiu Municipal de Canet de Mar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa