MónTerrassa
Remuntada i victòria per al juvenil del CV Terrassa
  • CA
El juvenil del CV Terrassa reprèn la competició
El juvenil del CV Terrassa reprèn la competició | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Diumenge, el pavelló de La Maurina va acollir el partit entre el juvenil del CV Terrassa i el CV Barberà (3 sets a 2: 22-25/21-25/25-20/25-23/15-13). En el retorn a les competicions després de la gran aturada a causa de la situació actual de pandèmia, l’equip masculí guiats per les seves entrenadores, Vicky Cenalmor i Malena Molina, va aconseguir la victòria després de remuntar un 0-2 en contra.

El partit va començar malament per a l’equip local. Els nervis dels egarencs acabaven en errors d’atac i de joc que eren aprofitats per l’equip visitant, que s’imposava, amb lleu avantatge, en els dos primers els sets demostrant més calma i confiança. La xerrada de les entrenadores abans del 3 set va generar un canvi en l’actitud de l’equip que va sortir amb més confiança tranquil·litat i motivació. L’equip contrari no tenia res a perdre i era el moment de reaccionar. El joc va millorar notablement, sobretot en lectura de l’equip contrari, buscant els buits en atac i no precipitant-se a l’hora de voler fer els punts. La jove plantilla no es va donar per vençuda i van portar el partit a un emocionant tie-break que va caure de la banda local per un ajustat 15-13.

Va ser un partit que va sumar experiència tant als jugadors veterans com als nous. Aquest resultat dona confiança per afrontar els següents partits i col·loca el CV Terrassa en quarta posició a la classificació de Lliga. La pròxima jornada l’equip s’enfrontarà al CV Canet (3r classificat) a La Maurina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa