Un regal del porter facilita el triomf del Terrassa FC
Sergi Arranz celebrant el gol davant del Castelldefels
Sergi Arranz celebrant el gol davant del Castelldefels | Juanma Medina

Segona victòria del Terrassa FC, primera a l’Olímpic, en un partit que s’ha decidit a la primera meitat, gràcies a una errada del porter del Castelldefels, que ha sabut aprofitar molt bé l’home-gol dels egarencs, Sergi Arranz. En línies generals, els de Xevi Molist han merescut el triomf per ocasions, si bé el seu joc no ha tingut la continuïtat desitjada. Els locals han tingut més la pilota davant un rival que ha lluitat i que s’ha mantingut sencer fins al final.

El Terrassa FC ha tingut la pilota des de la xiulada inicial i ha dominat clarament en els primers minuts de l’encontre. La primera gran oportunitat dels egarencs ha estat en el minut 6, després d’una centrada de Jaume. Arranz ha controlat la pilota sense problemes i ha engaltat un bon xut que Romero, amb certes dificultats, s’ha encarregat de refusar.

A partir d’aquí, si bé els de Molist han continuat controlant la situació, el Castelldefels s’ha estirat una mica i ha forçat un parell de córners que no han suposat cap ensurt per la porteria defensada per Ortega. Al quart d’hora de joc, els locals han gaudit d’un llançament de falta molt llaminer i molt a prop de l’àrea visitant, però l’intent de Lucas Viña s’ha trobat amb la tanca, que ha evitat qualsevol mena de perill.

Els locals han seguit manant però no arribaven amb opcions de gol davant d’un Castelldefels que ha provat, també sense encert, el contraatac. I, quan el partit semblava més ensopit que mai, a cinc minuts de la mitja hora de joc, el Terrassa FC ha aconseguit avançar-se en el marcador en una acció inesperada. L’ex dels locals, Joel Cañaveras ha jugat amb el porter Romero, que ha volgut driblar a Arranz. Però el davanter ha tocat la pilota prou per introduir la pilota a dins de la porteria del Castelldefels, marcant l’1 a 0.

Sis minuts més tard, els visitants han estat a punt d’igualar el marcador en una acció d’aquelles de mala sort. Afortunadament, en aquest cas, la cosa no ha sigut irreversible. Ha estat en una centrada des de la banda dreta. Jaume Pascual ha pentinat de cap a darrere i Ortega, amb una mà salvadora, ha evitat l’1 a 1. Fins al final del primer temps, poc a ressaltar. En el minut 39, Arranz ha perseguit una pilota però el porter Romero ha arribat abans i, ja al minut 45, Kilian, en una jugada individual, ha xutat fora.

Ocasions per totes bandes

La segona meitat ha començat de manera fulgurant pels de Molist, que han pogut fer el segon gol. Una pilota llarga des del costat dret la defensa local, en el primer minut de joc, ha deixat a Josu sol però el seu xut creuat, amb molta intenció, s’ha topat amb el pal. Dos minuts després, ho ha intentat Pelegrín, amb un xut llunyà que ha aturat Romero sense moltes complicacions. I en el minut 7, un córner executat per Josu ha finalitzat amb un bon cop de cap de Pelegrín que ha sortit fora per ben poc.

A partir d’aquí, el partit s’ha equilibrat, pel que fa a forces, però sense oportunitats clares per cap dels dos equips. El Terrassa FC ha continuat tenint una mica més la pilota al seu poder, però els visitants s’han esforçat per crear alguna opció atacant amb sentit, tot i que no han pogut fer por a la defensa egarenca. Els de Molist han fet alguna entrada interessant, especialment per la banda esquerra però sense culminar-les amb èxit.

La millor opció dels visitants ha arribat en el minut 26 d’aquest segon període, en un intent llunyà de Vives, un xut d’aquells que s’anomenen com a “globus”, que s’ha estavellat al travesser de la porteria defensada per Ortega. Poc després, ho han intentat Fabregat, amb una centrada-xut, i Ramón Marimón, amb un tret de lluny, que no han suposat cap dificultat pel porter egarenc. A 10 minuts per a la conclusió del matx, Arranz ha tingut el segon a les seves botes, després d’una centrada de Jaume que ha rematat a fora. Poc després, Akis ha enviat als núvols una passada de Jaume.

Els intents del Castelldefels per empatar no han tingut resposta tot i la seva lluita. El Terrassa FC ha tornat a provar-ho, amb un xut d’Albert López que Romero ha aturat, en l’últim minut del temps reglamentari. En els cinc minuts de temps afegit, els visitants ho han intentat amb tot davant d’un Terrassa FC que s’ha defensat bé. Joel Cañaveras ha tingut una bona opció però ha controlat malament la pilota quan estava tot sol per marcar. Al final, els de Molist han aconseguit un triomf que els permet sumar tres punts més.

TERRASSA FC: Ortega, Salva, Pelegrín, Mico (Akis, 78′), Lucas Viña, Castillo, Adri Lledó (Albert López, 60′), Josu, Jaume (Marc Muñoz, 90′), Arranz (José Enrique, 90′) i Kilian (Manu, 60′).

UE CASTELLDEFELS: Romero, Fabregat, Ramón Marimón, Joel Cañaveras, Alan, Joel (Josa, 62′), Ferreira (Guillem, 46′), Pedro Bilbao (Guille Marín, 83′), Vives, Aitor Serrano (Kevin, 46′) i Sergio Navarro.

Àrbitre: Óscar Carballo Vázquez (Comitè de Barcelona). Targeta groga al local Mico i Pelegrín i als visitants Alan, Guillem, Joel Cañaveras i Fabregat.

Gol: 1-0, Arranz (25′).