MónTerrassa
Raquel Roldán i Eugenie Pirat, baixes del al CN Terrassa de waterpolo
  • CA

La boia Raquel Roldán i l’atacant Eugenie Pirat no continuaran al sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa. Les sortides de l’egarenca i de la francesa s’afegeixen a la retirada de la portera Ana Copado, anunciada el mes passat. Roldán, que farà 23 anys al novembre, ha decidit emprendre una nova aventura professional i personal al CW Dos Hermanas. “No és que el club andalús m’hagi vingut a buscar, sinó que va sorgir l’oportunitat després que prengués la decisió d’anar-me’n”, matisa la terrassenca.

“Crec que, després de tota la vida aquí, em vindrà molt bé aquest canvi d’aires. Havia decidit fer el pas, però, en primera instància, no sabia on”. Roldán explica que el Dos Hermanas està desenvolupant un projecte nou, que inclou un nou entrenador, i que li ha presentat una proposta molt atractiva. De tota manera, la boia no amaga que ha estat una decisió complicada. “El club m’ha donat molt i sempre m’hi he sentit molt a gust. A més, serà la primera vegada que em separaré de la meva germana Anna. Jugarem per primer cop una contra l’altra. En el fons, ens anirà bé”. Roldán, un fruit de la pedrera, ha estat protagonista de les tres grans fites del sènior femení de waterpolo: l’ascens a Primera Divisió a Las Palmas de Gran Canaria l’any 2008, l’ascens a Divisió d’Honor a Sant Feliu l’any 2010 i el subcampionat de Copa de la Reina novament a Sant Feliu l’any 2013.

Eugenie Pirat tanca una etapa

La francesa Eugenie Pirat, de 26 anys, tampoc seguirà sota les ordres de Xavi Pérez la temporada que ve. “Després de sis temporades al club, crec que ha arribat el moment de tancar una etapa. Necessito un canvi”. Pirat, que encara no ha decidit si continuarà jugant a waterpolo, agraeix al club “tot el que m’ha donat i tot el que m’ha ensenyat” i, sobretot, vol tenir un record per a “totes les jugadores i companyes amb qui he coincidit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa