MónTerrassa
Quico Cortés entra al “Club dels 300” amb els RedSticks
  • CA
Quico Cortés amb la samarreta dels 300 partits amb la selecció
Quico Cortés amb la samarreta dels 300 partits amb la selecció | RFEH

!--akiadsense-->

Dissabte passat, durant la disputa de la trobada internacional entre Espanya i els Països Baixos a València, corresponent a la FIH Pro League, Francesc “Quico” Cortés complia el seu partit número 300 amb els #RedSticks. El porter del Club Egara, encara que no va poder assaborir el triomf al costat del seu equip, sí que va poder rebre un calorós homenatge després de finalitzar la trobada.

D’aquesta manera, la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana, al costat de la Real Federació Espanyola d’Hoquei, van realitzar un reconeixement a la seva dilatada trajectòria sobre la pista blava de Beteró. Davant el públic present i mentre la megafonia recordava els seus moments més destacats en tots aquests anys, en la pantalla es van projectar algunes de les seves millors intervencions sota els pals de l’equip espanyol. Així mateix, una gran lona amb la figura del porter de Terrassa, es va mostrar als presents abans de ser penjada pròximament sobre un dels murs que delimiten el feu valencià. Ja per a posar el tancament a l’acte, Santiago Deó; President de la RFEH, lliurava una samarreta commemorativa que reflectia tan alt assoliment aconseguit.

Un porter que atresora un grandiós palmarès, on fins avui ha competit en tres Jocs Olímpics; amb un balanç d’una medalla (plata a Pequín 2008) i dos diplomes olímpics (Londres 2012 i Rio de Janeiro 2016). D’igual manera, ha estat partícip en quatre campionats del Món (amb medalla de bronze en 2006), nou campionats d’Europa (sent medallista d’or en 2005 i plata en 2003, 2007 i 2019) i en altres grans competicions com Champions Trophy, Champions Challenge o World League.

Amb la seva entrada en el “CLUB DELS 300”, s’uneix a Pol Amat, primer a aconseguir-los el 2012, i a Sergi Enrique, que ho feia el passat agost en Pla del Bon Aire, en la trobada celebrada entre els pupils de Fred Soyez i Irlanda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa