MónTerrassa
Queixes per l’elecció de Rubí com a seu del play-off d’ascens a Segona RFEF

Aquest cap de setmana es disputa la primera fase del play-off d’ascens a Segona RFEF a l’estadi municipal de Can Rosés, a Rubí. Hi ha quatre equips participants: el CP San Cristóbal, l’Olot, el Girona B i el Sant Andreu. I sembla que almenys n’hi ha dos que no estan conformes amb l’elecció de la seu. Les queixes contra el recinte rubinenc són vàries: poca capacitat per al públic, estat de la gespa i, sobretot, la seva ubicació geogràfica.

Segons recull Esport3, la Federació Catalana de Futbol ha rebut la queixa de la UE Olot -que s’ha erigit com a portaveu- amb els arguments que consideren suficients per traslladar la seu de lloc. Exposen que dos dels quatre clubs són gironins, i que això fa que els altres dos rivals comptin amb avantatge, per la proximitat geogràfica. I és que ningú pot rebatre que per al CP San Cristóbal, l’elecció de Rubí és extremadament beneficiosa, ja que es troba a tan sols 8 quilòmetres de Ca n’Anglada. Tampoc es pot queixar el Sant Andreu.

Capacitat limitada i entrades

L’altre argument de pes és que només hi ha una única graderia, amb capacitat per 2.000 espectadors. Afirmen que això els farà perdre ingressos per taquillatge, ja que els diners recaptats en la venda d’entrades es reparteixen, en part, entre cadascun dels clubs participants. També es queixen que la Federació no ha ofert paquets d’entrades per als clubs sinó que els posen en venda lliure, i això pot generar “conflictes”, ja que podria ser que el repartiment d’aficionats no jos gens equilibrat. Tampoc els ha agradat l’estat del terreny de joc, si bé des de l’Ajuntament han manifestat que aquesta setmana s’estarà arreglant i millorant.

Des del canal d’Esports de TV3, afirmen que la Federació ha manifestat que el nombre de seus presentades per acollir les competicions eren limitades. Només tres clubs van presentar oferta: Rubí, Hospitalet i Santboià. El darrer no tenia el suport del Consistori local i va quedar desqualificada. El segon, només es va oferir si el seu equip arribava al play-off. No ha estat el cas. Així que només quedava Rubí. Davant la desaprovació que ja es va manifestar quan es va saber l’elecció, l’ens federatiu va obrir un segon plec, en el qual hi havia Manresa i Sant Andreu, però es va demanar que els clubs de play-off es posessin d’acord. Sembla que això no ha estat possible, i per tant, Rubí queda com a seu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa