MónTerrassa
Quatre parelles del CN Terrassa, en la fase prèvia del Campionat d’Espanya
  • CA
Albert Domínguez i Xavi Dalmases, la parella de la dreta. | CN Terrassa

Quatre parelles del CN Terrassa van participar el cap de setmana passat en la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Clubs de Frontennis en modalitat olímpica que es va desenvolupar en diverses seus. Tres de les parelles van classificar-se per a la fase final de Primera Divisió, mentre la quarta va quedar eliminada.

La parella A, formada per Xavi Dalmases i Albert Domínguez, que va competir al grup A a Madrid, va perdre davant d’Agullo i Peñate, del Náutico B de Tenerife, i contra Mondragón i González, del Palencia B, pel mateix resultat, 2 sets a 0. Les parelles B i C, per la seva banda, van jugar a Igualada. La parella B, integrada per Pol Dalmases i Ferran Cantariño, va batre Niebla i González, de l’lgualada C, per 2 a 0, i López i Navarro, del Cheste A, per 2 a 1, però va caure contra León i Hamid, del Náutico C, per 2 a 0. Així mateix, la parella C, formada per Albert Vaghi i Guillermo Tiburcio, va superar Cumplido i Garrido, de l’Igualada B, per 2 a 0, i va perdre contra Perera i Fernández, del Naútico D, i contra Acosta i García, del Círculo Amistad, per 2 a 0. Aquestes tres parelles disputaran la fase final de Primera Divisió.

Finalment, la parella D, integrada per Modenes i Nieto, va competir a La Villa de Don Fadrique (Toledo) i va perdre els tres partits que va disputar contra Pereira i Madrid, del Diocesano B, contra Esteve i Cuesta, de l’Igualada A, i contra Comendador i Comendador, de La Villa de Don Fadrique, per 2 sets a 0.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa