Un punt i prou per al San Cristóbal
CP San Cristóbal-Valls
CP San Cristóbal-Valls | Sergi Estapé

!--akiadsense-->

Empat del San Cristóbal al Municipal de Ca n’Anglada, en un partit poc vistós i amb escasses oportunitats de gol. Els d’Oliver Ballabriga han sumat un punt davant un Valls molt centrat en la part defensiva. Amb aquest resultat, els parroquials sumen 4 punts a la classificació.

.

Els primers 10 minuts de partits han ofert molt poc. Els dos equips s’han vigilat en excés i, si bé el San Cristóbal ha tingut més la pilota en el seu poder, cap dels dos ha pogut fer seu el control del joc. Els egarencs ho han intentat amb llançaments en llarg, sense obtenir l’efecte desitjat mentre que el Valls volia, però no podia, connectar contraatacs perillosos. En el minut 13, un xut desviat i alt del visitant Masqué, ha suposat el primer intent del partit.

A partir del minut 20, els de Ballabriga han intensificat una mica més el seu domini i han creat una bona acció, en el 21, després d’una passada en llarg de Gerard Enrich a Sergi Martínez, que ha centrat, però la defensa ha enviat la pilota a córner. Els locals han fabricat algunes arribades interessants, la millor una rematada de cap de Mario Cantí en una acció de córner, que ha sortit fora, per sobre del travesser.

El Valls ha intentat sorprendre a Zapico amb un llançament de falta de Ricki, que ha sortit fora. En el tram final de la primera meitat del matx no ha tingut cap dominador clar i els dos equips ho han provat però sense arribar amb clar perill a l’àrea contrària. Sense més a recalcar, han finalitzat els primers 45 minuts de l’encontre.

A la represa, el San Cristóbal ha sortit amb més embranzida i ha manat en els primers minuts. En el minut 7, una falta per la banda dreta, executada per Mario Domingo, l’ha rematat de cap Cristian, però el porter visitant Alfonso ha evitat el gol. Dos minuts més tard, i en un córner, Óscar Oliver ho ha intentat, però, de nou, ha salvat el porter del Valls i, en l’acció següent, Obispo no ha sabut resoldre un embolic dins de l’àrea petita.

El partit s’ha tornat a equilibrar pel que fa al control del joc i, si bé ha seguit sent el conjunt parroquial el més incisiu, les opcions de gol no arribaven. El Valls ha gaudit d’una bona oportunitat, en una escapada de Sergi Gómez pel cantó dret del seu atac, però el seu xut creuat l’ha desviat el porter local Samu Zapico.

Els intents dels dos tècnics de variar el rumb de l’encontre amb diferents canvis no han fet efecte. El partit ha decaigut molt i ha destacat més la lluita dels dos conjunts, per sobre de les possibilitats reals de marcar. A manca d’un quart d’hora per acabar el matx, Masqué, de falta, ho ha provat pels visitants, però sense sort, ja que la pilota ha sortit fora.

Els últims minuts tampoc han resolt res. Mario Domingo ho ha intentat amb una falta que un defensor ha enviat a córner. Aquest córner ha acabat amb un toc de cap d’Óscar Oliver que ha rematat Cristian, també de cap, però la pilota ha sortit alta. Al temps afegit, Juanpi, de cap, no ha pogut marcar i el matx ha finalitzat amb el 0 a 0 de l’inici.

CP SAN CRISTÓBAL. Zapico, Sergi Martínez, Óscar Oliver, Cristian, Mario Domingo, Tino Mendoza, Gerard Enrich, Mario Cantí, Roger Escamilla (Adri Rivas, 46’), Tom (Juanpi, 79’) i Obispo (Abde, 59’).

UE VALLS. Alfonso, Ricki (Estivill, 59’), Éric Martí, Aleix Ruiz, Óscar Torre, Marc Guasch (Cucurull, 69’), Giralte, Masqué, Albert Plana (Gestí, 59’), Francesc Martí (Miranda, 69’) i Joel (Sergi Gómez, 35’).

Àrbitre: Jordi Serradelarca Serra (Osona). Ha mostrat targeta groga als locals Mario Domingo i Tino Mendoza i als visitants Óscar Torre, Giralte i Sergi Gómez.