MónTerrassa
El projecte STICK analitzarà si es pot exportar a altres esports
  • CA
Una conferència sobre el projecte STICK al Museu Marítim de Barcelona | ATLÈTIC TERRASSA HC

El Projecte STICK, finançat pel programa Erasmus+ Sport de la Comissió Europea, viurà el pròxim dia 7 de febrer (18 h, Museu Melcior Colet de Barcelona), un debat de portes obertes que servirà per analitzar els seus resultats i la seva aplicació són viables al màxim nombre d’esports possibles. A l’esdeveniment, que comptarà amb la presència del Secretari General de l’Esport, el Sr. Gerard Figuera, hi acudiran representants de diversos esports.

Seguint amb el pla de treball establert, es durà a terme a Barcelona la Jornada “Dissenyant un programa de mobilitat per a la carrera dual d’esportistes d’alta dedicació (acadèmic/esportiu): Un Erasmus Fet a Mida”, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Atlètic Terrassa Hockey Club. La jornada té com a objectiu analitzar si els resultats inicials del projecte són adaptables a les realitats de la resta d’esports.

El projecte ha estat treballant fins a dia d’avui en el disseny de l’esquema de mobilitat específic per a estudiants esportistes d’alta dedicació (High Dedication Athletes) que els ha de permetre compaginar alhora una mobilitat tant acadèmica com esportiva. Durant aquest darrer any, el consorci europeu del projecte STICK ha estat treballant per mirar de detectar i adaptar les necessitats específiques del hockey als requeriments del programa acadèmic de mobilitat Erasmus. Això ha permès dissenyar un programa pilot des de diferents perspectives: dels estudiants i esportistes, dels clubs, de les universitats, etc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa