MónTerrassa
Primera victòria del Terrassa FC fora de casa amb gran patiment
  • CA

El Terrassa FC ha aconseguit la seva primera victòria fora de casa al camp del Lleida Esportiu amb un resultat de 0-1. El egarencs s’han enfrontat al Lleida aquest diumenge a la tarda en el partit corresponent a la dotzena jornada de Segona Divisió RFEF en un partit on han patit fins al final, però que ha acabat amb final feliç pels de Terrassa. Abans de començar el partit, els jugadors del Lleida s’han plantat durant un minut per protestar contra els impagaments del club mentre els aficionats al camp cantaven “Esteve, vete ya!” fent referència al president del club, Jordi Esteve.

La primera part del partit ha començat amb un clar domini del Lleida Esportiu, que ha tingut clares ocasions de gol, però minuts més tard els del Terrassa han sabut igualar la situació. Passat el primer quart d’hora, els de Jordi López han estrenat el marcador amb un gol de rematada de cap d’Alberto Fernández, qui porta tres partits seguits marcant. A partir d’aquest moment, el partit ha esdevingut molt intens: dos minuts més tard, el Lleida marcava un gol degut a una falta en posició molt perillosa, però ha quedat anul·lat per estar en fora de joc. Just llavors, el Terrassa FC ha organitzat un contraatac on Fernández podria haver marcat el segon gol, però el marcador no s’ha tornat a moure i els jugadors han arribat al descans amb el 0-1.

A la segona part, els lleidatans han sortit amb molta força i han tingut el domini del joc en tots els 45 minuts. En només els primers 5 minuts, els visitants ja treien aigua de la barca amb moltes ocasions on el Lleida ha arribat fins a la porteria d’Ortega. A diferència de la primera part, quan el Terrassa ha sabut posicionar-se a la mateixa pressió i intensitat del Lleida, els egarencs han sortit al terreny de joc molt tous i els de la capital del Segrià els han somès a un domini acaparador. Semblava que el Lleida havia de pujar un gol al marcador, però no ha estat així, i després de patir molt, el xiulet ha assenyalat el final del partit amb el resultat de 0-1.

Així doncs, el Terrassa FC torna a casa amb 3 punts més després d’un partit amb gran patiment on s’hi han deixat la pell perquè el marcador no pugés a un empat, o el que seria pitjor, a una derrota.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa