Primera victòria per al sènior masculí del CV Terrassa

Dissabte a la tarda el sènior masculí del Club Voleibol Terrassa es va desplaçar fins a Blanes per jugar la 3a jornada de la fase d’ascens. Els jugadors terrassencs van fer una passa endavant respecte als dos últims partits i van sortir al camp amb una actitud molt positiva. Això els va reportar la primera victòria de la temporada, i poder pujar fins al sisè classificat i col·locar-e amb una plaça d’accés a la fase final.

Amb una molt bona distribució dels atacs i una línia defensiva molt activa, els egarencs van començar a dominar el marcador des de l’inici del primer set. Marcat per jugades llargues, els nois del CVT van saber lluitar per marcar la diferència i guanyar el primer set 20-25. La tònica del segon set va ser molt similar i el conjunt de Terrassa va tornar a guanyar 19-25.

El tercer set va començar igual que els anteriors però un parell de canvis en les files locals van fer que canviés el sistema de joc i va posar al sènior contra les cordes i va acabar perdent el tercer set per 25-21. El quart set va ser el més disputat de principi a fi. La joventut que caracteritza l’equip terrassenc, que en ocasions tenia 4 juvenils a la pista, es va notar en alguns moments més tensos del set però va ser aquí on els jugadors més veterans van entra en joc per acabar enduent-se els tres punts cap a casa (23-25) i deixant un marcador de 1-3.

Encara queden 4 jornades per seguir escalant en la classificació. La pròxima parada serà el dia 9 de maig al pavelló de la Maurina contra el conjunt de Roquetesm actualment 4t classificat amb un punt més que els egarencs.