MónTerrassa
Primera titularitat amb el primer equip del Barça per a Júlia Bartel
  • CA

La jugadora de Castellbisbal Júlia Bartel ha estat per primer cop aquesta temporada titular en el FC Barcelona femení. Ja havia disputat prop de mitja hora en el partit que va enfrontar les blaugranes amb el Madrid CF, i ara n’ha tingut 45 més, però aquest cop sortint en l’onze inicial. La vallesana està realitzant una temporada espectacular al filial i també a la selecció sub19, i ha merescut aquest premi. Recordem que el seu debut oficial amb el primer equip va ser la temporada passada, davant de l’Eibar, amb 17 anys i 1 mes, sent la quarta jugadora culé més jove a fer-ho.

El Barça s’ha imposat en el municipal d’Antonio Puchadas davant del València per 0 a 2, en un enfrontament en què les culés tenien més coses a perdre que no pas a guanyar, ja que la Lliga ja està decidida i, el divendres vinent, tenen un partit clau davant del Wolfsburg, de semifinals de la Champions League.

La castellbisbalenca ha sortit prenent la posició de la capitana Alèxia Putellas. No ho tenia fàcil però s’ha mostrat prou solvent, s’ha associat correctament amb les companyes, especialment Engen i Rolfo, a la seva banda esquerra, i ha pogut demostrar algunes de les seves millors qualitats. I, fins i tot, ha estat una de les protagonistes del primer gol del FC Barcelona. I és que d’ella ha sortit la passada final cap a Aitana, que al minut 17, ha aconseguit obrir la llauna. Al minut 45, la jove ha marxat cap al vestidor i ja no n’ha tornat a sortir. La flamant Pilota d’Or li ha pres el relleu. Però sens dubte, ha estrenat titularitat amb molt bona nota.

Ja a la segona meitat, el domini de les blaugrana ha estat -com sempre- absolut, han gaudit d’incomptables ocasions de gols que han fet lluir-se en diverses ocasions a la portera local, Salon. Tot i així, la insistència barcelonista ha acabat obtenint el seu premi i Mapi León, ha acabat fent el segon (0-2, min. 82) a les acaballes del matx. Les blaugranes sumen ja 27 jornades consecutives sense perdre, i van disparades a acabar la Lliga sense haver concedit no ja una derrota sinó ni tan sols un empat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa