Primera derrota en lliga de les sèniors de waterpolo del CN Terrassa

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa ha perdut aquest migdia contra l’Assolim CN Mataró (11-13) en partit corresponent a la 5a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez ha quallat un matx molt seriós, però un parcial de 0 a 4 a la represa ha decantat la balança a favor de les maresmenques, campiones de la Supercopa d’Espanya.

Les terrassenques han protagonitzat una primera meitat de partit esplèndida. Els dos quarts inicials s’han convertit en un estira-i-arronsa. Peña, màxima anotadora del matx amb quatre dianes, ha marcat el primer amb un tir a l’escaire. Sevenich, un autèntic malson des de la boia, ha empatat tot seguit. Les de Pérez han recuperat la iniciativa gràcies a una diana des del centre de l’atac de Paul, però el Mataró ha respost immediatament a través d’un penal transformat per Van de Kraats. L’equilibri ha continuat després que Van de Kraats contrarestés una diana prèvia de Bosveld en superioritat numèrica (3-3).

La igualtat ha seguit en el segon quart. Ten Broek, de penal, ha tornat a situar el CN Terrassa per davant al minut de joc. La diferència, però, no ha passat mai d’aquí. Les de Dani Ballart han replicat mitjançant Keszthelyi. Peña, en jugadora de més, ha col·locat el 5 a 4 mitjan període. En aquesta ocasió, el Mataró ha reaccionat amb un parcial de 0 a 2 que les ha posat per davant per primer cop. Camus, en els darrers segons, ha establert l’empat a sis amb què s’ha arribat al descans.

Pausa letal per al CN Terrassa

A la represa, han patit una breu desconnexió que l’equip de Dani Ballart no ha perdonat. Ha encadenat un parcial de 0 a 4 que ha esdevingut decisiu, amb un doblet de Sevenich, una diana de Keszthelyi i una altra de Bertran. Malgrat el cop, el CN Terrassa ha reviscolat i ha escurçat el desavantatge a dos gols a partir de l’encert de Peña i Bosveld (8-10).

El partit entrava viu a l’últim quart, però el Mataró ha demostrat experiència i no ha permès la remuntada local. Només arrencar el període, Gual ha refredat els ànims en anotar l’onzè gol visitant. Cuenda ha apropat les egarenques, però Gual ha aparegut novament per eixamplar el forat (9-12). Peña, des de l’extrem dret, ha retallat distàncies amb encara cinc minuts i mig per a la botzina. El Mataró, no obstant, ha sentenciat amb un penal convertit per Van de Kraats. Les maresmenques dominaven de tres a només dos minuts de la conclusió. La diana de Cuenda en els darrers instants ha col·locat l’11 a 13 definitiu.

Torn per a la Champions League

El CN Terrassa aparca la lliga momentàniament per centrar-se en la Champions League. L’equip es desplaçarà a Atenes dimecres per disputar la primera fase de la màxima competició continental entre el 17 i el 20 de novembre.