Primer triomf del Júnior femení del Club Voleibol Terrassa

El Júnior femení del Club Voleibol Terrassa va viure el seu primer triomf el passat cap de setmana. Les terrassenques es van enfrontar contra el SD Espanyol, un rival molt potent, i van aconseguir la victòria amb un resultat de 3 a 1.

Les jugadores egarenques van desplegar un gran joc des del principi del partit que les va permetre guanyar el primer set. Les barcelonines van entrar en el següent amb ganes de remuntar, i fruit d’això es van anotar el segon parcial. En comptes d’ensorrar-se, les jugadores de Guil i Porter van reaccionar donant tot el que tenien per a guanyar el tercer i quart set amb una gran intensitat en defensa i claredat en atac. Una gran victòria davant un rival que mai es va rendir. Aquesta setmana les Júnior del CV Terrassa visitaran la pista del CV Rubí amb la intenció de continuar guanyant.

El CV Terrassa no només s’ha endut aquesta victòria, sinó que el Júnior masculí i el Sénior masculí també han guanyat els seus respectius partits. L’únic que ha estat derrotat va ser el sènior femení.

CV Terrassa junior masculí

La categoria junior masculina de Club Voleibol Terrassa va disputar el seu primer partit contra Club Voleibol Martorell. Un partit en el qual els va costar arrancar degut a que no van jugar amb el seu colocador habitual, però tot i això, es van emportar el partit amb un 3-1.

Va ser un partit ple d’alts i baixos. Els egarencs van posar en joc tot el que havien practicat però el partit va començar molt renyit als dos primers sets, i d’aquesta manera, guanyaven primer a 25-22, i el segon se’l va emportar Martorell, 26-28. D’altra banda, el tercer set va ser clau per l’equip rival, però els Juniors no van decaure. Van realitzar un joc tàctic i ofensiu però sense oblidar les bones recepcions i una defensa coordinada, que van donar els següents dos sets els quals van aconseguir reduir el puntatge rival i van quedar 25-10 i l’últim 25-18, donant la victòria. De cara al futur venen dos partits molt importants per classificar-se en el campionat d’Espanya.

CV Terrassa sènior femení

El passat dissabte les sènior del CV Terrassa es desplaçaven a Granollers per a disputar partit de la jornada 6 contra el líder del grup, Vallbona. Tot i que el partit va ser igualat, va caure de banda de les locals ja que el conjunt de Dobón i Guil no va saber imposar en cap de les fases del partit el seu joc i es va veure arrossegat pel joc local. Vallbona, molt ben organitzat en atac i defensa, va dominar el ritme del partit davant d’un Terrassa que no va aparèixer pràcticament en cap moment del joc a excepció d’alguns moments de joc dinàmic que van ser en definitiva un miratge en el conjunt del matx. Les egarenques actualment ocupen la 4a plaça, darrera de les places que donen accés a la fase d’ascens, objectiu de l’equip i de la entitat.

CV Terrassa sènior masculí

El sènior masculí del CV Terrassa manté el seu domini al grup G de la segona divisió catalana i ha sumat una nova victòria aquest cap de setmana davant el segon classificat Panteres Grogues B. El partit va començar amb un primer set on els locals van mantenir un ritme elevat i una bona dinàmica de grup que va permetre que s’enduguessin el primer set per un clar 25-16. El segon set va iniciar-se amb uns egarencs menys encertats que veien com els visitants portaven el control del set. No obstant, els locals van retallar distàncies i dos canvis claus a final de set que van permetre als locals mantenir tres atacants en línia davantera van permetre que s’enduguessin el set amb un ajustat 25-23. El tercer set va recuperar la dinàmica del primer i tot i alguns canvis en l’equip en pista en va calcar el resultat 25-16, sumant una nova victòria pel CV Terrassa que es manté imbatut dins el seu grup havent cedit un sol set i encarat a assolir l’objectiu de l’ascens a primera divisió.