MónTerrassa
El preparador físic Adrián Aguirre completa el cos tècnic del Terrassa
  • CA
El preparador físic Adrián Aguirre
Adrián Aguirre | Terrassa FC

!--akiadsense-->

El preparador físic terrassenc Adrián Aguirre López (30/06/1993) formarà part del cos tècnic del Terrassa FC 19/20, que el proper dilluns (19.30h) arrenca la pretemporada a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Aguirre és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC Lleida), Màster en Alt Rendiment Espotiu (COE) i nivell avançat d’entrenador i ha treballat al filial i categories inferiors de la Real Sociedad, al primer equip del CE Europa (2016-17) i per al Comité Olímpic Xinés (2017-18), entre d’altres experiències.

Per la seva part, Moisés Herrero (12/02/1973) farà les funcions d’scouting del primer equip terrassista i Pablo Mazzariello (responsable del futbol 11 terrassista) i Pol López (coordinador del f11 i nou entrenador del Juvenil B) seran també assistents del Terrassa FC 19/20 de Xevi Molist. Amb aquestes incorporacions, el Terrassa ja té completament definit el cos tècnic del primer equip.

Cal recordar que el tècnic Xevi Molist estarà acompanyat pel seu segon, Jordi Martínez, per l’egarenc i entrenador de porters Miguel Ángel Álvarez, el fisioterapeuta terrassenc Mike Molina, el delegat egarenc Àngel Gonzàlez i l’etern encarregat de material del Terrassa FC, Pepe Mármol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa