MónTerrassa
Posa’t a prova amb els entrenaments per a la Vallès Drac Race
  • CA

La Vallès Drac Race ja és apunt d’iniciar el compte enrere de cara al proper 18 de febrer i es pronostica una alta participació dels amants del TrailRunning. Per tal d’enfortir el projecte, l’organització ha preparat una sèrie d’entrenaments per a tots aquells corredors que vulguin posar-se apunt per assolir el repte VDR.

El primer entrenament serà el proper 13 de gener, a les deu del matí, amb sortida i arribada al Parc Nacions Unides,Terrassa (Av.Lacetània). Serà adaptat a tots els ritmes i orientat als que no coneixen el Parc Natural o els apassionats del les curses de muntanya que vulguin realitzar una ruta d’allò més atractiva per els corriols emblemàtics del Parc. El primer entrenament proposa una distància de 11km i 500 metres de desnivell positiu que es realitzarà a ritme tranquil durant 1.15h – 1.30h.

Recorregut i Punts Itinerari:

– Parc Nacions Unides – Pla del Bon Aire – Parc Audiovisual – Llac Petit – Les Foradades- Serra de les Pedritxes- Parc Audiovisual – Pla del Bon Aire- Parc Nacions Unides

Comptarà amb la col·laboració de Decathlon Terrassa que oferirà als participants de l’entrenament un tast d’alguns dels seus productes. El segon entrenament serà el 10 de febrer. A dia d’avui, Vallès Drac Race ja compta amb 250 inscrits en els diferents itineraris proposats que recordem són: 11km – 24km – 48km i les variants infantils.

Més info i inscripcions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa