El Polo s’endú el títol de campió de DHM davant l’Egara
El Polo ha revalidat el títol del campionat | FCH

El Real Club de Polo revalida el títol de campió de Catalunya de Divisió d’Honor Masculina al guanyar al Club Egara a la final, disputada a l’Eduardo Dualde, per 4-0. El primer gol va arribar pel conjunt local al minut 21 i David Alegre, capità del combinat, va ser qui va aconseguir l’avantatge pel seu equip. Al tercer quart, minut 50, Manuel Bordas, va transformar el segon gol. Al Club Egara només li quedava l’últim quart per aconseguir igualar el marcador i lluitar pel títol a la tanda de shoot outs, però dos gols més del Real Club de Polo, de Francisco Cavaller i Àlex Casasayas, van sentenciar l’encontre. El Real Club de Polo és l’equip que més vegades ha aconseguit el campionat, amb aquest nou títol han estat 32 els campionats assolits pel club barceloní.

A la fi del partit de la final els col·legiats Jonathan Gómez, Jordi Puig, Marc Hellín i el Jutge de Partit Joan Antonell van rebre una placa commemorativa. David Alegre, de l’equip campió, va ser distingit amb el premi al “Millor Jugador” del partit de la final. El president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, ha lliurat les copes i medalles acompanyat de Santi Deó, president de la Real Federación Española de Hockey; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; de Curro Espinós, president del Real Club de Polo; de Josep Maria Batista, responsable de la Secció de Hockey del Real Club de Polo; de Pere Marcet, president del Club Egara, així com de diferents membres de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Hockey.

L’Atlètic Terrassa va fer-se amb el tercer lloc al vèncer al FC Barcelona per 7-1. Els gols dels grocs els van marcar Santi Ibáñez, Jan Malgosa, Santi Morera, Pol Parrilla, Oriol Peremiquel, Roc Oliva i Lluís Melé. El gol blaugrana el va fer Quim Malgosa al minut 58.