MónTerrassa
Els poliesportius de La Maurina i Can Jofresa amplien serveis
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d’Esports, també té previst ampliar l’oferta de serveis al Poliesportiu de La Maurina i a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa per a la pràctica d’esports d’equip com el handbol, el bàsquet o el voleibol. Una ampliació destinada a la pràctica d’esports d’equip i adreçada principalment a les entitats esportives que són usuàries habituals d’aquests equipaments. La utilització d’ambdós equipaments s’haurà de fer sempre amb reserva prèvia i estarà sotmesa a un límit d’aforament i a les normes de seguretat establertes per a aquesta fase 2 de desconfinament.

La reserva es realitzarà enviant un correu electrònic a [email protected], de dilluns a divendres fins a les 14 h i sempre amb 48 hores d’antelació respecte al dia en què es vulgui fer ús de les instal·lacions. Per accedir als dos equipaments esportius s’aplicaran tot un seguit de mesures de prevenció per garantir la seguretat del personal i de les persones usuàries. Així, per entrar a les instal·lacions serà necessari l’ús de mascareta (el seu ús no serà obligatori durant la pràctica esportiva) i s’instal·laran dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada. D’altra banda, i per tal de minimitzar el risc de possibles infeccions, es reforçaran els treballs de neteja de les zones comunes i no estarà permès l’accés als vestidors ni als lavabos dels equipaments esportius, que restaran tancats durant les fases 1 i 2 de la desescalada.

Pel que fa als poliesportius de Sant Llorenç, les Arenes i Ca n’Anglada, durant aquests dies es continua treballant per poder adequar les instal·lacions i disposar del personal necessari a l’espera de poder reobrir-les durant les properes setmanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa