Victòries per als sèniors de voleibol del CN Terrassa

Victòries aquest cap de setmana per als dos sèniors de voleibol del Club Natació Terrassa (abans CV Terrassa). El femení va imposar-se per 0 a 3 al Vòlei Vilassar en la segona jornada de la 2a Catalana, categoria on s’estrenen aquesta temporada. Les jugadores dirigides per Dobón i Requena van imposar-se amb claredat i se situen en primera posició del grup C.

Amb els parcials de 20-25, 22-25, 19-25, les de Terrassa van endur-se un partit lent i travat per culpa del joc rival, la qual cosa va arrossegar les egarenques i les va impedir brillar com sí que havien fet en la jornada anterior. Amb molt pocs errors propis i amb gran encert en la majoria de jugades en l’atac, les vermelles sempre van anar per davant al marcador i van aconseguir neutralitzar el joc local amb solvència.

Amb un molt bon percentatge en situació de recepció, s’habilitava l’atac que era ben resolt per les atacants que trobaven el camí al punt. En el segon set, les locals van millorar en atac en zona 4, trobant en diverses ocasions el punt sobre la línia. Les jugadores del Terrassa van saber trobar les variacions tàctiques per neutralitzar aquesta sortida. Bon resultat doncs per a les de Terrassa que lideren el grup i que la propera jornada es trobaran a casa contra el segon classificat, Sant Esteve.

El sènior masculí del CN Terrassa de voleibol es va apuntar una nova victòria | CNT

Alts i baixos però una victòria més

Per la seva banda, el sènior masculí del Club Natació Terrassa va apuntar-se una nova victòria a Segona Catalana Masculina. Diumenge van derrotar el Club Natació Sabadell B per 3-2, un partit de molta intensitat per part dels dos equips. L’equip egarenc va cedir el primer set 25-17, però amb una bona actitud va revertir el resultat i va endur-se el segon set, per 25-23.

Els terrassencs van cometre massa errors amb el servei, però ho van saber compensar amb un bloqueig i un atac contundent. En el tercer set els errors van disminuir, així i tot l’equip egarenc no ho va tenir fàcil. El va guanyar per 25-23. Al 4t set l’equip egarenc va començar malament, veient-se obligat a remuntar el set i que va acabar cedint amb un resultat de 25-23. El Tie Break començava amb un joc molt potent per part dels dos equips i una grada que no va permetre que baixés la intensitat. Finalment, els egarencs tancaven el set amb un 15-11. Dos punts vitals per mantenir l’objectiu d’ascens a Primera Catalana.