Victòria del CN Terrassa per inflar d’ànims abans de l’Euro Cup

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va derrotar dissabte el CN Catalunya (4-9) en el partit pel setè lloc de la Copa Catalunya, la competició que enceta la temporada. El conjunt de Dídac Cobacho va dominar des del principi un matx que va esdevenir l’últim de preparació abans d’afrontar la primera fase de l’Euro Cup a Kranj (Eslòvenia) entre dijous i diumenge.

Els egarencs van avançar-se ben aviat gràcies a una acció en home de més que va resoldre Delgado, màxim anotador del partit amb quatre dianes. El Catalunya va empatar dos minuts després de la mà de López-Escribano. Els de Cobacho, no obstant, van prendre les regnes del xoc immediatament amb un parcial de 0 a 2, obra de Flores i Delgado. El CN Terrassa va conservar la renda fins al final del quart després que Flores, de penal, contrarestés l’encert previ de Santiveri (2-4).

Un triomf que mai va perillar

Els terrassencs van augmentar la diferència en un segon període molt defensiu. Només Fran Sánchez, als sis minuts de joc, va trobar el camí del gol (2-5). A la represa, l’equip de Dídac Cobacho va gestionar la renda adquirida sense dificultats. Santiveri va apropar momentàniament el Catalunya, atès que Sánchez, en superioritat numèrica, va col·locar el 3 a 6 al final del tercer quart. En els últims vuit minuts, el CN Terrassa va certificar un triomf que mai no va perillar. Un doblet de Delgado va situar un contundent 3 a 8 a tres minuts i mig de la botzina. López-Escribano va signar la tímida rèplica local. L’australià Wilson va estrenar-se com a golejador en anotar el 4 a 9 definitiu.

CN Catalunya: Alegre, Gomila, Quinn, Cukrov, Díaz, González, Santiveri (2), Ariño, Alvariño, Sousa, López-Escribano (2), Gómez, López Sáez. Entrenador: Francesc Xavier Tato Garcia.

CN Terrassa: Motos, Wilson (1), F. Sánchez (2), Alarcón, Flores (2), P. Garcia, Delgado (4), Pérez, Comas, De Lera, Rodríguez, Chico, I. Sánchez. Entrenador: Dídac Cobacho.