MónTerrassa
Regust amarg per a Carla Domínguez al campionat del Món sub20
  • CA

L’alteta de Terrassa Carla Domínguez ha acabat la seva participació al campionat del Món sub20 amb un regust amarg. Malgrat la il·lusió i el premi que ja suposava estar classificada per competir en aquesta trobada internacional, l’egarenca, sobre el paper, aspirava a més. Ha participat a la final dels 5.000 metres -la seva prova estrella- i ha finalitzat en setzena posició.

Domínguez arribava a la localitat americana de Cali amb moltes expectatives. I és que s’havia classificat amb la quarta millor marca, amb un registre de 15:38:61, i s’havia proclamat campiona d’Europa en aquesta distància en el títol aconseguit l’any passat a Tallinn. Així doncs, des de la federació espanyola hi havia moltes ganes i esperances dipositades en poder aconseguir un bon resultat.

Resultats en 5.000 metres

Tanmateix, no ha pogut ser. L’egarenca ha finalitzat no només lluny del podi sinó també del top 10. Ho ha fet amb una marca de 17:35.61, on es pot veure que no ha estat el seu millor dia. Una veritable llàstima perquè Domínguez té molt potencial i ho ha demostrat amb escreix. En aquesta carrera, qui ha donat l’alegria ha estat la seva companya d’equip, María Forero, que arribaa amb la desena millor marca (16:17.31) i que ha creuat la línia d’arribada en cinquena posició amb un temps de 16:26.39.

El podi ha estat ocupat per tres grans fondistes. Les dues atletes etiops Medina Eisa i Melknat Wudu, i la uganesa Prisca Chesang. La primera ha acabat amb un temps de 15:29.71, la segona amb 15:30.06, i la tercera amb 15:31.17. Estava clar però que Domínguez ni amb la seva millor marca hauria aconseguit podi, però sí que tenia molt a l’abast ser quarta, ja que Agate Caune ha finalitzat amb 15:43.56.

En total, la selecció espanyola participava al Campionat del Món, que va finalitzar aquest dissabte dia 6 d’agost, amb 38 atletes (22 homes i 16 dones).

Carla Domínguez i María Forero, participants a la prova de 5.000 m del Mundial sub20 | RFEA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa