MónTerrassa
Partit irregular però victòria per a les sènior del CN Terrassa de voleibol
  • CA

El sènior femení de voleibol del Club Natació Terrassa va rebre aquest passat dissabte l’Alpicat en una nova jornada del grup C de 2a Catalana. El conjunt terrassenc necessitava la victòria per poder seguir al capdavant de la classificació i així ho va aconseguir, imposant-se per 3 sets a 1 (25-21/25-21/20-25/25-23).

En el primer set, el conjunt local, va trigar en entrar en joc, però poc a poc, amb una bona definició de l’atac, van aconseguir encarrilar un partit que a priori no havia de presentar grans dificultats. Aquesta sensació de fredor, va continuar vigent, cosa que va fer que els errors no forçats prenguessin més protagonisme. Va ser així, que mica en mica, envalentonava l’Alpicat, que sense fer un joc gaire contundent posava contra les cordes les jugadores de Dobón i Requena.

Un tercer set per oblidar, un quart de reacció esperada

Va ser en el 3er set quan aquesta sensació es feia realitat. El CNT molt fora del partit cedia espai a les visitants que minimitzant els seus errors i amb molt encert en el servei, guanyaven el set. Ja en el 4rt set, per fi, la reacció local feia créixer el CNT que es posava per davant del marcador amb un joc molt més eficient i efectiu, amb un bon servei tàctic que dificultava la sortida de les de Lleida. Al tram final del set, el CNT es tornava a enganxar amb la resistència de les visitants però amb un canvi de ritme en l’atac i més pausa en el joc, aconseguien els 3 punt que els permeten mantenir la segona plaça del grup.

Aquest proper cap de setmana, el sènior femení es desplaçarà fins a Castellar del Vallès on jugaran la darrera jornada de la primera volta, amb l’objectiu de tancar-la consolidant la segona plaça a la taula classificatòria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa