MónTerrassa
Jaime Saiz suma nou títol amb una selecció que vol aixecar l’Europeu
  • CA

Jaime Saiz ha sumat aquest cap de setmana un nou títol amb la seva selecció, i apunta amb forces a l’Europeu. El tècnic i seleccionador nacional, resident a Terrassa, s’ha desplaçat amb els seus pupils al XXV Open Internacional de Petanca Ciutat de Palma per continuar agafant rodatge. Aquesta ha estat l’última parada abans del repte majúscul que els espera: I és que del 6 al 9 d’octubre disputaran el campionat d’Europa juvenil. Curiosament, tindrà lloc a la mateixa ciutat de Palma.

Per això, les pistes municipals Jaume Mesquida han vist brillar especialment a dues joves promeses: el balear Raúl Martínez i el murcià Jonathan Ould, sota la batuta i atenta mirada del mestre terrassenc. Els juvenils de la selecció s’han imposat a la gran final a la selecció madrilenya per un contundent 13 a 3. I això que el nivell del torneig ha estat molt elevat, ja que s’han pogut veure els millors jugadors i jugadores del moment. No en va, és considerat un dels quatre “grans” del calendari de petanca estatal. I no només hi havia representants de les diverses comunitats autònomes sinó també equips vinguts de França, Senegal o Alemanya.

La selecció juvenil s’ha imposat a l’Open de Palma, amb Jaime Saiz d’entrenador | Cedida

Amb optimisme i motivació per a l’Europeu

D’aquesta manera es consolida el bon moment de forma que es troba la selecció estatal, on fa escassos dies també es va proclamar campiona a l’Internacional de Barcelona. Saiz ha subratllat a Món Terrassa que davant d’aquests bons resultats, el combinat afronta el campionat d’Europa amb “optimisme i motivació necessària”, i que l’objectiu el tenen molt clar: tornar amb una medalla (i si pot ser la d’or molt millor encara).

També és un bon moment per al terrassenc Jaime Saiz que no para de sumar títols. Als ja mencionats Open de Barcelona -que els va donar la classificació per l’Europeu- i el d’aquest cap de setmana a Palma, se n’hi ha d’afegit un altre. Estem parlant de l’aconseguit recentment amb l’absoluta masculina al Torneig Nacional de Petanca a Ceuta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa