MónTerrassa
Destacada actuació del Gimnàstic Terrassa al campionat d’Espanya
  • CA

Aquesta darrera setmana, del 19 al 24 de juliol, s’han celebrat a la ciutat de Pamplona els campionats d’Espanya de gimnàstica artística femenina i masculina, amb una gran actuació de les i els gimnastes del Club Gimnàstic Terrassa

El club ha participat amb 17 gimnastes en categoria femenina i 2 en masculina, els quals han aconseguit 2 podis per equips i 6 podis individuals.

Destaquen les actuacions en via olímpica nivells 4 i 5. Les gimnastes de nivell 5 han tingut una extraordinària actuació, aconseguint el sotscampionat d’Espanya per equips, amb Noa Granados, Noa Muniesa, Victoria Valeros, Laura Garcia i Abril Puig competint totes a gran nivell i destacant Noa Granados, campiona d’Espanya d’assimètriques i sisena classificada en la classificació individual, seguida per Noa Muniesa, novena en la general, Victoria Valeros, dotzena, Laura Garcia, tretzena i Abril Puig 39ena. L’equip ha estat especialment brillant en assimètriques, aparell en que Muniesa ha estat cinquena, Valeros sisena i Garcia setena. 

En nivell 4 l’equip ha completat una gran competició, assolint el sostscampionat d’Espanya. L’equip ha estat liderat per Claudia Boada, sotscampiona d’Espanya individual de la categoria i medalla de plata en barra i terra, acompanyada per Aina Ambrosio, 29ena classificada, Lucia González, 32ena, Júlia Camps, 36ena i Alexia Aparicio, 59ena. Boada s’ha quedat només a dues centèsimes de ser campiona d’Espanya, amb una competició de gran nivell i que posa de manifest la seva gran progressió.

Cal destacar també les actuacions en nivell 1, amb Sofia Boada, sotscampiona d’Espanya de salt i setena classificada general, competint amb Xiana López, 32ena en la general. En nivell 2 Emma Gil i Lara Sánchez i en nivell 3 Ariadna López.

En la categoria absoluta, nivell 10, Claudia Villalba i Clara Navarro, després d’una temporada molt carregada de competicions i gairebé sense descans des del mes de març, ha conclòs la competició amb una bona actuació, tot i que sense aconseguir podi. Villalba finalitzant en la quarta posició general, amb una competició força regular, tot i que amb algunes errades que l’han penalitzat, i Navarro en desena posició.

En categoria masculina ha destacat l’actuació d’Oriol Rifa, medalla de bronze en paral·leles, tot i que una mica per sota de les seves expectatives, finalitzant 10è classificat en la general. Rifà com Villalba i Navarro ha tingut una temporada molt intensa i carregada de competicions, en la que ha tingut una progressió ascendent, que pensa mantenir en el pròxim curs. En categoria masculina, finalment ha competit Jan Carretero, en Base 2, 27è de la general. 

Aquest campionat clou la temporada regular de competicions de gimnàstica artística, amb un molt bon balanç per part del Club Gimnàstic Terrassa en totes les categories i nivells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa