MónTerrassa
La CUP Terrassa vol convertir el camp de golf en un parc públic

La Candidatura d’Unitat Popular de Terrassa (CUP) vol convertir el camp de golf situat al terme municipal en un gran parc públic i obert al gaudí de tota la ciutadania. La formació considera que, en aquesta llarga sequera, és més adient que mai tornar a obrir el debat sobre aquesta gran instal·lació esportiva egarenca.

La CUP de Terrassa reclama que es posi sobre la taula de diàleg l’espai del camp de golf de Torrebonica i Can Bonvilar. La formació cupaire demana que l’Ajuntament de Terrassa pressioni per reduir dràsticament el consum d’aigua, en benefici de la pagesia local.

La Candidatura d’Unitat Popular de Terrassa reclama que es torni a parlar sobre quina necessitat en té el municipi de Terrassa de mantenir l’actual Camp de Golf de Torrebonica, que veu com “un espai elitista construït ara fa divuit anys amb una forta oposició social i que sempre ha fet totes les seves activitats a l’esquena de la ciutat. El grup polític local explica que “en l’actual situació de sequera cal treballar localment per revertir aquesta situació de canvi climàtic, cal una defensa d’aquest espai recuperant i reforestant els espais verds i agroforestals com el camp de golf de Torrebonica i Canbonvilar.”

Per la CUP, aquests divuit anys “han estat un fracàs per la ciutat i són una herència en forma de deute ecològic”

Per la CUP, aquests divuit anys “han estat un fracàs per la ciutat i són una herència en forma de deute ecològic, fruit del boom del totxo de principis del 2.000, la construcció del golf de Torrebonica, va ser una tupinada urbanística del PSC. Una instal·lació d’un camp de golf de 18 forats necessita a l’any 18.000 milions de litres d’aigua. El camp de golf de Torrebonica té actualment 45 forats”. Els cupaires reblen “que va ser gràcies a la lluita contra aquest macro projecte, el 2004, la Generalitat es veié obligada a canviar la normaƟva i obligar que les concessions del reg fossin amb la reutilització d’aigües residuals”

Per la CUP, cal obrir amb urgència un debat a la ciutadania sobre l’ús d’aquest espai i si avui en dia pot ser sostenible. La seva aposta seria convertir-lo en un gran parc de titularitat pública i revertir definitivament l’ús privatiu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miquel Àngel Blasi a agost 29, 2022 | 23:39
    Miquel Àngel Blasi agost 29, 2022 | 23:39
    Hola. Només vull dir que abans d'escriure un article de qualsevol tipus, es pogués documentar una mica. Ja que falten moltes coses que desconeix totalment. Amigablement!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa