MónTerrassa
El CN Terrassa celebra els 90 anys amb una setmana plena d’activitats
  • CA

El Club Natació Terrassa celebrarà el pròxim dia 3 de juny el seu 90è aniversari, i ho farà amb preparant una setmana plena d’activitats. Del 30 de maig al 4 de juny, s’ha organitzat un programa molt complet d’accions i activitats esportives diverses. Sota l’eslògan “90 anys d'(a)braçades”, l’entitat ha volgut donar protagonisme a dos tres essencials de la seva identitat: el esports aquàtics i l’esperit de companyonia.

El president Joan Herrera ha recalcat que la voluntat del club és “organitzar un esdeveniment obert a la ciutadania”. La fita d’assolir els 90 anys mereix la pena celebrar-la, com reconeix el dirigent, “suposa una oportunitat ideal perquè tots els terrassencs es retrobin amb el club i hi vinguin a passar una bona estona tot participant en alguna de les activitats que hem dissenyat”. El màxim responsable del club ha subratllat que el caràcter familiar de l’entitat “té la seva correspondència en el programa d’actes”.

24 hores de natació solidària

La primera part de la celebració tindrà com a protagonistes les classes d’activitats dirigides. Entre el dilluns 30 de maig i el divendres 3 de juny, se n’han programat un total de deu, una en franja de matí i una en franja de tarda, que es desenvoluparan a l’exterior, a la Plaça Dura del club. Activitats suaus com el ioga o el tai-txí comparteixen programa amb activitats més intenses com ara el bodycombat.

Després d’una setmana per escalfar motos, el divendres 3 i el dissabte 4 de juny esdevindran els dies centrals de la commemoració. A les 17.00h de divendres, arrencaran les 24 hores solidàries de natació, activitat que compta amb la col·laboració de Policias por y para los Valientes. La recaptació es destinarà íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la lluita contra el càncer infantil. Les inscripcions, amb un donatiu mínim de 5 €, poden fer-se efectives clicant aquí.

Un partit ple d’olímpics i estrelles

A la mateixa hora, començaran les activitats de la secció de waterpolo, amb tres blocs diferenciats. En primer lloc, se celebrarà la Gran Fira del waterpolo, adreçada als nens i nenes de la secció i les seves famílies. Posteriorment, a les 20.00h, l’equip de waterpolo ability disputarà el primer partit a casa contra el CN Barcelona. Finalment, a partir de les 21.00h, es jugarà el partit WP Legends, que aplegarà jugadors i jugadores de waterpolo de diferents etapes de la història del club.

Rafa Aguilar dirigirà l’equip Amics d’Iván Gallego, mentre que Dani Nart exercirà de tècnic de l’equip Amics de Sergi Mora. D’entre els jugadors confirmats, destaquen els noms de Xavi Garcia, campió del món i subcampió olímpic amb Croàcia; Marco Antonio González, subcampió olímpic a Barcelona’92; i Josep Lluís Morillo, olímpic a Los Angeles’84. També hi assistiran Iñaki Aguilar, Adrià Sanz, Jordi Pérez, Óscar Aguilar, Jordi Flores, Albert Robles, Eric Marsal, David González, Anton Fíguls, Gaspar Company, Guillem Alcaraz, Antoni Sanahuja, Xavi Pastor, Óscar Martínez, Natàlia Mas i Sílvia Pagès.

Durant la tarda de divendres, a les 18.30h, començarà també l’Americana de Pàdel, que es continuarà disputant el dissabte al matí.

Dissabte de pàdel, bàsquet, futbol i rocòdrom

El programa d’activitats es completarà el dissabte. La jornada preveu quatre masterclass, de Ioga, Pump, Ciclisme Indoor i Zumba. Al marge de l’Americana, les propostes de pàdel inclouen un partit d’exhibició en cadira de rodes, un bateig en aquesta modalitat i un partit d’exhibició protagonitzat per quatre jugadores top d’àmbit català, la número 1, Marina Guinart; la número 3, Mireia Herrada; la número 8, Laia Rodríguez; i la número 16, Nicole Traviesa.

De la mateixa manera, el programa contempla un torneig social de bàsquet 3×3, un joc de futbol amb dianes de precisió i una activitat al rocòdrom promoguda per la secció d’excursionisme. Els més menuts també podran gaudir d’inflables aquàtics i de taller infantils. No faltarà tampoc l’oferta gastronòmica, amb la presència de food trucks, ni l’animació musical.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa