MónTerrassa
El Club Tennis Terrassa guanya el Torneig “Creciendo en Valores”
  • CA

El Club Tennis Terrassaha guanyat la primera edició del Torneig per Equips Creciendo en Valores celebrat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club de Tennis Dènia a la Comunitat Valenciana.

El club egarenc va obtenir la victòria amb 971 punts assolits gràcies a la superioritat dels seus equips a totes les categories jugades i després de superar les fases preliminars catalanes. En segon i tercer lloc van quedar el Club de Tennis Sant Antoni de Benaixeve i La Sella Tennis de València. En total van participar a la final uns 200 nens i nenes en les categories d’alevins fins a cadets de les diferents escoles de tenis dels 10 clubs finalistes de tot l’estat que han superat les diverses fases de classificació autonòmica. En representació catalana també ha arribat a la final la secció de tennis del Club Deportiu Terrassa Hockey.

Entitat esportiva centenària, fundada l’any 1921

El Club Tennis Terrassa és una entitat esportiva centenària, fundada l’any 1921, ubicada al centre de la ciutat i que només disposa de 3 pistes de terra batuda. Tot i ser un molt club modest té 115 socis i llista d’espera, i una escola molt activa amb 150 nens i 80 adults. El seu president, Javier Rodríguez Sola afirma: “Estem molt contents d’haver guanyat aquest torneig pels valors que representa i orgullosos de representar la nostra ciutat, sobretot, tenint en compte que som un club de tennis atípic, probablement dels més petits del món”. Al mateix temps també comenta que “estem negociant amb l’Ajuntament per ampliar o traslladar les instal·lacions sense perdre el caràcter urbà del nostre club que tant ens agrada i diferencia de la resta”.

Projecte educatiu

“Creciendo en Valores” és un projecte educatiu i esportiu que neix amb l’objectiu d’impulsar entre els nens i les nenes, famílies, monitors i monitores, clubs i institucions l’aposta ferma per un model d’educció amb valors que els permeti formar-se i créixer personalment i divertir-se a través de l’esport. L’esport i en aquest cas el tenis vol ser el mitjà on desenvolupar aquests valors i per aquest motiu es competeix des de la igualtat i el respecte, amb l’objectiu d’evitar l’abandó prematur a l’esport, crear vincles socials i promoure hàbits de vida saludables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa