MónTerrassa
Acte de reconeixement als socis i esportistes del Club Natació Terrassa
  • CA

L’Auditori Municipal de Terrassa va acollir l’acte d’homenatge als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i un reconeixement als millors esportistes de la temporada. Així, es van lliurar les insígnies d’or a Enrique Arrais, Dolores Gómez, Lidia Campa, Manuel Carpio, Francisco Catena, Juan Félix Giménez, Armando Méndez, José Luis Méndez, Manuel González, Fernando Urbano, Josep Palazón, Juan Rufián, Francisco Ruiz, Francisca Sánchez i María Elena Sánchez.

L’esdeveniment, presentat per la periodista Maria Guixà, va aplegar prop de 300 convidats i va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde, Isaac Albert; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno; del president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, així com de representants de diversos grups municipals. La gala també va esdevenir la cloenda del 90è aniversari.

Socis 50 anys que van rebre la insígnia d’or per la seva fidelitat al Club Natació Terrassa | CNT

Els esportistes del Club Natació Terrassa reconeguts

Pel que fa als reconeixements esportius, en waterpolo els noms propis van ser les medallistes internacionals Paula Leitón, Pili Peña i Paula Camus, campiones d’Europa amb la selecció espanyola, i Nina Ten Broek, medallista de bronze al Campionat del Món amb la selecció neerlandesa. En la secció de natació, van ser reconeguts, entre d’altres, els mèrits de Mario Mollà, David Benítez, Eric Rodelas, Adrià Roy i Gisela Guerrero.

Així mateix, en natació adaptada, Mario Guillén va ser guardonat per les places de finalista assolides als Jocs Olímpics per a Persones Sordes i al Campionat del Món de Natació per a Sords, mentre que Sarai Gascón va ser reconeguda per les cinc medalles que va aconseguir en el Campionat del Món de Natació Adaptada.

En l’àmbit poliesportiu, cal destacar que el sènior masculí de bàsquet va ser premiat per obtenir la permanència a Copa Catalunya per primera vegada a la història; Marta Dinarès va rebre una menció especial en reconeixement a les onze temporades en què va militar en el sènior femení de bàsquet; i el benjamí D de futbol va recollir un guardó com a campió de lliga de 3a Divisió.

Socis 25 anys que van rebre la insígnia d’or per la seva fidelitat al Club Natació Terrassa | CNT

En el tram final de l’esdeveniment, va lliurar-se el premi al millor entrenador i a la millor entrenadora de la temporada, que té la voluntat de reconèixer la tasca realitzada pels tècnics de l’entitat. Aida López va ser guardonada per la seva feina amb els més petits de la secció de natació, l’equip prebenjamí. En l’apartat masculí, es van atorgar dos guardons. Jordi Sociats va ser escollit millor entrenador de seccions en reconeixement a la seva trajectòria de 30 anys com a tècnic de diversos equips de la secció de bàsquet, mentre que Sergi Mora va ser elegit millor entrenador de l’àmbit aquàtic per haver aconseguit la medalla de plata en el Campionat d’Europa Júnior amb la selecció estatal.

Per últim, Fran Sánchez i Pili Peña van rebre el Trofeu Memorial Enric Guàrdia, que premia dos waterpolistes, un en categoria masculina i una altra, en categoria femenina. El guardó no pretén reconèixer la qualitat esportiva d’un determinat jugador o jugadora, sinó que vol premiar en un sentit ampli aquells waterpolistes que millor reflecteixin els valors que va representar Enric Guàrdia durant tota la seva trajectòria esportiva.

Lliurament del Trofeu Memorial Enric Guàrdia | Club Natació Terrassa
Foto de tots els premiats i reconeguts en l’acte de cloenda del 90è aniversari del Club Natació Terrassa | CNT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa