MónTerrassa
6 medalles més pel CNT en les darreres jornades del Campionat d’Espanya
  • CA

El CN Terrassa assoleix sis medalles en les tres darreres jornades del Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’EstiuOpen Astralpool. Mario Mollà, bronze absolut i plata absolut jove en 100 m papallona masculins; Adrià Roy, plata en 100 m lliures masculins 18 anys; Oriol Pérez, bronze en 200 m esquena masculins 17 anys; Gisela Guerrero, bronze en 200 m lliures femenins 16 anys, i Plata per al relleu júnior masculí de 4×100 m lliures.

El Club Natació Terrassa va aconseguir sis medalles (tres de plata i tres de bronze) en les tres darreres jornades del CIX Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu Open Astralpool i del XLII Campionat d’Espanya Júnior d’Estiu que s’han celebrat a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell.

El balanç total és, doncs, de tretze

El balanç total és, doncs, de tretze (dues d’or, cinc de plata i sis de bronze), ja que la delegació local n’havia acumulat set en els dos primers dies de competició.Mario Mollà va doblar podi en els 100 m papallona masculins en assolir el bronze en categoria absoluta i la plata en categoria absoluta jove amb una marca de 52.92. El nedador barceloní només va ser superat pel francès Leon Marchand, campió amb 52.44, i pel portuguès Diogo Matos Ribeiro, plata amb 52.75.

Les altres quatre medalles van arribar en categoria júnior

Les altres quatre medalles van arribar en categoria júnior. Adrià Roy va proclamar-se subcampió en els 100 m lliures masculins 18 anys amb un temps de 51.85. També va pujar al segon graó del podi el relleu masculí júnior de 4×100 m lliures format per Roy, Joan Ruiz, Guillem Pérez i Oriol Pérez (3.31.39). Així mateix, Oriol Pérez va obtenir el bronze en els 200 m esquena masculins 17 anys (2.08.15), mateix èxit que va assolir Gisela Guerrero en els
200 m lliures femenins 16 anys (2.06.42).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa