MónTerrassa
Piqué, padrí virtual de Riqui Puig
  • CA
Piqué i Riqui Puig, durant un escalfament
Piqué i Riqui Puig, durant un escalfament | Europa Press

!--akiadsense-->

Gerard Piqué té una presència molt forta al terreny de joc vestint la samarreta del Barça, però també a les sales de premsa i a les xarxes socials. Des del mític “Se queda”, d’ara fa tres estius, fins al “Titella”, quan el de la Bonanova fa una publicació, alguna cosa més enllà es mou. Els darrers dies, el central barceloní ha iniciat una sèrie d’interaccions a Instagram amb el migcampista de la Masia Riqui Puig que no fan més que confirmar que el de Matadepera comença a estar molt integrat a la dinàmica del primer equip.

Un dels exemples és una story que va publicar Piqué al seu perfil d’Instagram, on explicava que havia derrotat Riqui Puig, Sergi Roberto i Sergio Busquets a una versió digital del mític joc de taula Risk. A més, aquesta publicació la va aprofitar la celebritat d’Internet Ibai Llanos per reptar Piqué a una lluita virtual per Catalunya, cosa que el mateix Riqui va aprofitar per interactuar amb Ibai i guanyar presència i simpatia a les xarxes socials.

Una altra mostra de la bona relació entre el de Matadepera i el de la Bonanova apareix en una imatge que va penjar Riqui a Instagram, on apareixia a la piscina, amb banyador i amb ulleres de sol. Piqué es va fixar en un detall molt particular i va comentar, en to humorístic, a la fotografia del jove migcampista: “És moda portar les ulleres torçades?”. Amb més de deu anys de diferència, les connexions de la Masia continuen presents.

Off??

A post shared by R I C A R D P U I G (@riquipuig) on

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa