Pilar Gutés, segona al V Duatló de Muntanya dels Pèlags

La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Pilar Gutés va obtenir una meritòria segona plaça en categoria V1 femení en el V Duatló de Muntanya dels Pèlags, que va celebrar-se diumenge a Vilobí del Penedès. La competició va constar de 6 quilòmetres de cursa a peu, 21 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 3 quilòmetres més de cursa a peu. Gutés va aturar el crono en 1h58’39” tan sols per darrere de Teresa Pons (Prat Triatló 1994), guanyadora amb 1h36’49”.

La triatleta egarenca va classificar-se en 8a posició d’una general que va encapçalar Laura Gómez amb un registre d’1h40’28”. El club egarenc va comptar amb un segon representant en aquesta cursa, Pablo Mitjans, que va ser 12è en categoria sub’23 amb un temps de 2h05’15”, marca que el va situar en la posició 202 de la general masculina.

D’altra banda, el triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Rafael Viciana va participar diumenge en el I Duatló de Carretera SBR de Mataró disputat sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més finals de cursa a peu. Viciana va finalitzar 214è amb un registre d’1h12’07”. El guanyador de la prova va ser Víctor Manuel del Corral (Triactiv Lanzarote), que va aturar el crono en 55’11”.