MónTerrassa
Pedri es desfà en elogis cap a Xavi
  • CA

El jugador del FC Barcelona Pedri s’ha desfet en elogis cap al seu entrenador Xavi Hernández. El recentment escollit Golden Boy ha assegurat que per ell, treballar amb el terrassenc en el primer equip blaugrana, és “un orgull i un privilegi”. A més, no s’ha mossegat la llengua a l’hora de dir que tant el conjunt com els jugadors a nivell individual milloraran “molt al seu costat”, ja que l’egarenc “en sap de futbol com molt pocs”.

En unes declaracions realitzades en la primera edició internacional de la revista GQ Sports, Pedri ha explicat que “com a barcelonista és un orgull; com a futbolista, i com a migcampista que sóc, un privilegi”. El jugador canari reconeix que “A Xavi no el coneixia personalment i, tot i que no abans de tenir-lo com a entrenador no tenia cap dubte, en el dia a dia està demostrant que de futbol és de les persones que més en sap”.

En aquest sentit, Pedri ha afegit que té molt clar que tots els jugadors que estiguin sota les ordres del terrassenc “aprendran i milloraran”. I ha llençat un missatge de clar optimisme cap als culers, tot recalcant que “amb ell, i amb l’equip que està formant, ens en durem moltes alegries”. El migcampista no només ha lloat la capacitat futbolística de Xavi sinó que també ha valorat molt positivament com és com a persona. “En destaco sobretot la seva proximitat i la seva capacitat per transmetre el que veu i el que vol, a cada moment. Tàcticament i tècnicament ha estat sempre un referent per a qualsevol migcampista”, ha reconegut el canari, que espera que ara un cop sembla que s’ha recuperat d’una lesió que l’ha tingut apartat durant tot el que portem de temporada, pugui estar al 100% a les ordres del seu ídol.








Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa