Pas de gegant per a la salvació del sènior A del CV Terrassa
Jugada del partit del sènior A del Terrassa amb AEE Institut Montserrat | CV Terrassa

Important victòria a casa de l’AEE Institut Montserrat per 1 a 3 del sènior A del CV Terrassa Teknopoint. Amb aquesta victòria, l’equip es col·loca en tercera posició de la classificació i molt a prop d’aconseguir la permanència.

El partit va començar amb un primer set molt igualat, on l’equip va cometre més errors no forçats del compte fent caure el parcial del costat local per 25 a 22. Però les jugadores del CVTerrassa no van baixar en cap moment els braços i en el segon set es va aconseguir més regularitat en el joc i es va començar a controlar l’atac per zona 4 de Montserrat que estava fent bastant mal. Les egarenes es van emportar el set per 19 a 25.

Semblant va ser el tercer, guanyat pel CVTerrassa 21 a 25, gran actuació de les centrals que van estar notables en recepció i en atac. En l’últim set 13 a 25 per a Terrassa. L’equip no va baixar el ritme i va aconseguir anul·lar l’atac per zona 4 de les rivals, el que va fer el set més còmode del partit. Un partit molt seriós i madur de l’equip de Terrassa.

Aquest resultat col·loca l’equip egarenc en una molt bona posició de cara a la salvació de categoria, ja que si en el proper partit contra el CV Torelló, les de Terrassa aconseguissin el 3 punts i el Jaume Callís de Vic caigués derrotat en el seu partit, la classificació donaria la salvació matemàtica per al conjunt de Dobón.