Partit rodó de Vicky Losada en el retorn del públic al Johan Cruyff
Vicky Losada celebrant el seu gol
Vicky Losada celebrant el seu gol | Paco Largo – FCB

Vicky Losada ha tornat a somriure. I en tenia molt motius. El primer, que aquest diumenge tornava a ser titular, i ho feia davant d’un rival d’entitat, el segon classificat a la Lliga, el Llevant. Segon, perquè ha completat els 90 minuts sencers. Tercer, perquè ha clavat una magnífica definició que li ha permès sumar un nou gol -i ja en són 70 amb la samarreta blaugrana-. I quart, perquè ho ha pogut celebrar no només amb la resta de jugadores sinó, per primera vegada en aquesta temporada i un any després, amb l’afició que s’ha aplegat al Johan Cruyff.

Dia rodó amb tres punts més per al FC Barcelona que fa un pas de gegant per apuntar-se un títol que sembla que ja pràcticament és a la butxaca. 22 victòries en 22 partits de Lliga que refermen les de Lluís Cortés en la primera plaça amb 12 punts de marge sobre les granotes.

Les blaugranes, sent superiors i sense abaixar el ritme en cap moment, han mantingut intacta la imbatibilitat lliguera amb un contundent 7 a 1. Una golejada incontestable ha tingut a Marta Torrejón, Vicky Losada -i també passada de gol a Bruna-, Mariona, Melanie, Bruna i Jennifer Hermoso com a realitzadores.