Partit boig d’un San Cristóbal golejador i golejat

El CP San Cristóbal buscava la seva primera victòria en la segona fase de la Tercera Divisió. El conjunt d’Oliver Ballabriga s’enfrontava al Vilassar en la lluita per a la segona plaça de la lligueta. Ha estat un partit boig de gols concentrats en tres tongades, en què els terrassencs s’han vist obligats a remuntar en cada ocasió (3 a 3).

La primera part ha estat poc lluïda amb molta lluita al mig del camp i amb massa pilotades amunt i avall, més mirant al cel que als peus. Tot i així s’han pogut veure dos gols. Això sí, concentrats en tres minuts. S’avançava al marcador el Vilassar gràcies a un gol d’Eslava. El jugador local aprofitava un bon xut de Pluvins al minut 14, que ha estat refusat com ha pogut pel porter Carles Segura, per atrapar el rebot i empènyer la pilota cap dins. Dos minuts després, però, els egarencs han reaccionat com calia i han tornat a posar la igualtat a l’electrònic. Una gran jugada per la banda d’Abde, deixant enrere dos defensors, ha acabat amb una rematada definitiva al primer pal de Mario Cantí, que ha estat molt llest i s’ha sabut escapolir.

L’inici de la segona part ha estat revolucionat. Com si fos un déjà vu, en 4 minuts s’han tornat a veure dos gols més, un per equip. Ha estat de nou el Vilassar qui ha foradat primer la xarxa després d’un penal assenyalat per l’àrbitre que ha penalitzat una agafada dins de l’àrea de Ricky sobre l’ex del Sancris, Ruy Gama. El capità Fran Fuentes ha estat l’encarregat de posar el 2 a 1. Però ràpidament, en la següent jugada, els terrassencs han reaccionat. Un llançament de falta des de la banda dreta ha estat tocada per Cantí de cap i l’ha deixat morta perquè Ricki la rematés dins. Tot i que els jugadors locals han reclamat que la pilota no havia traspassat la pilota totalment, l’assistent ha estat contundent en la decisió final.

A partir d’aquí el Vilassar ha estat més insistent. I malgrat una bon llançament de falta de Mario Domingo, han estat els blanc-i-vermells qui han acabat tenint més sort. Després d’un avís de Granero amb una rematada de cap, al 73 ha arribat el 3 a 2. L’ha fet Angel que no ha tingut problemes per culminar una passada de la mort de Pluvins dins de l’àrea. No obstant, com ha passat en les tres ocasions anteriors, el San Cristóbal no s’ha amagat i ha reaccionat de forma immediata. Una jugada trenada del conjunt de Ballabriga ha acabat amb una centrada d’Oscar cap a Tom, que amb el cap ha connectat l’esfèrica lluny de l’abast del porter Varese. Han estat els millors minuts del San Cristóbal que han encadenat diverses ocasions per intentar posar-se per davant. Malauradament però el 3 a 3 ja no s’ha mogut i repartiment de punts.

UE VILASSAR: Santiago Varese, Francisco Fuentes, José Andrés Borges, Eduard Domingo, Javier Eslava, Angel de la Torre (Alí 76’), Xavier Pluvins (Miguel 88’), Alberto Roman, Victor Granero, Ruy Gama (Xavi Torrent 77’), Ivan Romano

CP SAN CRISTÓBAL: Carles Segura, Oscar Sierra, Ricki, Sergi Martínez, Mario Cantí, Sergio Mendoza, Escamilla (Obispo 75’), Mario Domingo, Tom Diawara (Adri Rivas 87’), Adrien Charles, Abdeslam El Ouliad

Targetes: Angel de la Torre (18’), Francisco Fuentes (44’), Ricki (47’), Eduard Domingo (55’), Borges (90’)