MónTerrassa
Sense opcions del CN Terrassa davant del Sabadell al Torneig de la Represa
  • CA

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va perdre aquest dimecres contra l’Astralpool CN Sabadell (5-13) en partit corresponent a la primera jornada del Torneig de la Represa, nom que ha atorgat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya. Va ser l’estrena oficial del conjunt de Xavi Pérez enguany, un derbi vallesà que va contenir la càrrega simbòlica de ser el primer matx de waterpolo que va acollir el club després de l’esclat de la COVID-19. L’equip de David Palma va dominar el matx des del principi davant un CN Terrassa que va afrontar el repte amb l’absència de dues jugadores bàsiques, Pili Peña i Olga Domènech, ambdues amb problemes físics.

El CN Terrassa disputarà el segon partit del Torneig de la Represa de la Copa Catalunya el proper dimecres 23 de setembre a les 20.45h a la piscina del CN Catalunya, un matx corresponent a la tercera jornada. El compromís de la segona jornada contra l’AE Santa Eulàlia programat inicialment per al dissabte 19 a les 16.00h ha canviat de data i es jugarà el dijous 24 a les 20.45h a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

CN Terrassa: Domene, Expósito, Panicello, Ortiz (1), Cantero, Cardona (1), Rodríguez, Montoya, Descalzi, Camus (3), Cuenda, Leitón, Tamayo.

Entrenador: Xavi Pérez.

Astralpool CN Sabadell: Ester, Ortiz (1), Van der Sloot (5), Ariño, Morell, Pérez (1), Cordobès, Garcia (2), Forca (1), Keuning (1), Tankeeva (1), González (1), Carilla.

Entrenador: David Palma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa