MónTerrassa
Oliver Ballabriga fa història al CP San Cristóbal: 100 partits dirigits
  • CA
x
Oliver Ballabriga rep una samarreta commemorativa de mans del president Miguel Ángel Moreno Felix | MARC ELVIRA / CP SAN CRISTÓBAL

Oliver Ballabriga segueix fent història amb el CP Sant Cristóbal. Un any després d’haver assolit l’elogiable ascens a Tercera Divisió, i amb l’equip parroquial salvat de forma virtual -podria ser matemàtica ja la setmana vinent- a falta de cinc jornades pel final de la Lliga, el tècnic va convertir-se en centenari després del partit disputat a la jornada 35 contra el Granollers. Per commemorar aquesta fita, una xifra rodona que difícilment oblidarà per tot el que ha suposat, durant el partit d’aquest cap de setmana contra l’Ascó, el club parroquial el va voler homenatjar amb una samarreta especial amb el número 100. El president del club, Miguel Ángel Moreno Felix, li va fer entrega de la mencionada samarreta.

Ballabriga va arribar al San Cristóbal el juny del 2016, ara fa tres anys, substituint a Quique Castro, que havia renunciat a continuar al capdavant del primer equip masculí. Ballabriga procedia de l’UE Avià, amb qui havia finalitzat en la dotzena posició al Grup 1 de la Primera Catalana amb 46 punts en el seu primer curs al club. Anteriorment havia dirigit el juvenil de l’UE Cornellà i diversos equips del futbol base de l’Unió Jàbac i Terrassa, on va entrenar onze temporades. El tècnic català va firmar per un curs, però els seus bons resultats han anat allargant la seva estada al conjunt parroquial fins avui. Aquesta història, però, encara no ha acabat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa