MónTerrassa
Obren les pistes d’atletisme de Can Jofresa i de tennis de la Maurina
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa obrirà aquest dimecres 27 maig les pistes d’atletisme de Can Jofresa i les de tennis de la Maurina. Es tracta de dos equipaments esportius de gestió directa que s’obriran únicament per a la pràctica d’esports individuals, sense contacte i sempre amb reserva prèvia. La reserva de pista es realitzarà enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic [email protected], de dilluns a divendres fins a les 14 h i sempre amb 48 hores d’antelació respecte al dia en què es vulgui fer ús de la pista.

En el cas de la pista d’atletisme de Can Jofresa, i amb l’objectiu de mantenir les distàncies de seguretat entre les persones usuàries, només es podrà accedir als carrils 1, 4 i 7, amb 5 persones per carril i amb un màxim de 15 persones a les pistes per hora de reserva. Pel que fa a la zona annexa-Club d’Arquers Terrassa, l’aforament màxim serà de dos tiradors o tiradores per a cada reserva. Per la seva banda, les pistes de tennis de la Maurina tindran un aforament màxim de 4 persones per hora de reserva (dues persones a cadascuna de les dues pistes existents).

Les pistes d’atletisme de Can Jofresa i les pistes de tennis de la Maurina estaran obertes de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 17 a 21.30 h i els dissabtes de 9 a 13.30 h. Per accedir als dos equipaments esportius s’aplicaran tot un seguit de mesures de prevenció per garantir la seguretat del personal i de les persones usuàries de les instal·lacions. Per poder entrar a aquests equipaments esportius serà necessari l’ús de guants i mascaretes (el seu ús no serà obligatori durant la pràctica esportiva) i s’instal·laran dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada de les instal·lacions.

D’altra banda, i amb l’objectiu de minimitzar el risc de possibles infeccions, es reforçaran els treballs de neteja de les zones comunes i no estarà permès l’accés als vestidors ni als lavabos dels equipaments esportius, que restaran tancats durant les fases 1 i 2 de la desescalada.

Pel que fa als equipaments esportius municipals de gestió cedida, l’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d’Esports, està fent arribar periòdicament a totes les entitats esportives de la ciutat les disposicions i normatives que cal aplicar com a requisit previ i imprescindible per poder obrir els equipaments i serveis esportius. En aquests casos, la possible obertura dels equipaments dependrà de la capacitat de cada entitat gestora per poder assumir i garantir les condicions de control, prevenció i seguretat que es requereixen per obrir les instal·lacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa