MónTerrassa
Nova directora esportiva per al Línia 22
  • CA

Línia 22 Hoquei Club ha anunciat aquests darrers dies dues noves incorporacions en el terreny directiu. Per una banda, l’entitat ha informat que Lau Acosta passa a ser la nova directora esportiva per a la temporada 2021-22. A la seva trajectoria professional, a més de ser llicencia a Psicologia, ha estat entrenadora de hockey des dels 16 anys al Club Atlético Lomas d’Argentina. També ho ha estat del Club San Fernando (2008/2009) i Club Egara (2009-2015). Acosta destaca per haver estat jugadora de divisió d’honor des dels 17 anys. i comptar en el seu palmarès amb dos campionats de Catalunya DHF, una final four, o una nominació al premi Lomas de Oro, entre d’altres.

Dins del Línia 22, ha estat jugadora a l’equip que va aconseguir l’ascens a DHB (2016/2017) i més recentment va formar part de l’equip campió de Catalunya de segona divisió (2020/2021). Manté una estreta relació amb el club desde la seva arribada a Catalunya, ja que la seva parella Ben Nancarrow és jugador de l’equip masculí desde la temporada 2010.

Però no és l’única novetat. També s’ha anunciat que aquesta pròxima temporada Fede Schaerer s’incorpora com a coordinador de l’escola. Treballarà juntament amb els entrenadors donant suport, formant-los i aplicant la planificació corresponent de cada categoría. En Fede va iniciar-se al món de l’hockey als 4 anys fins a l’actualitat. Ha estat treballant com entrenador en el club Atlético Ducilo, Argentina (2005-2013) i Ayuntamiento de Florencia Varela des de l’any 2013 fins 2020. A la seva arribada a Espanya va ser entrenador de l’escola del Giner de los Rios a Valencia durant l’any 2020. Actualment a més de ser coordinador de l’escola formarà part de l’staff de dos dels equips del club.

Fede Schaerer nou coordinador de l’Escola Línia 22

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa