MónTerrassa
Nou espai de lleure per als joves de Can Parellada i Les Fonts

Els joves dels barris de Can Parellada i Les Fonts de Terrassa disposaran des d’aquest cap de setmana d’un nou espai d’oci. Això serà possible gràcies a un acord que s’ha arribat entre totes les parts implicades: Club Atlètic Sant Joan, l’AV Can Parellada per la Unitat del Barri, l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts, i la UD Les Fonts. Aquest espai és la pista poliesportiva de Sant Joan, que es troba situada al límit entre els barris de Les Fonts i Can Parellada i que fins ara només s’utilitzava per als entrenaments i partits dels dos clubs.

El conveni de col·laboració oferirà ara l’oportunitat als nens i adolescents de la zona poder gaudir de les instal·lacions en horaris en què no hi hagi activitat competitiva, és a dir, les tardes dels dies laborables i els caps de setmana. Des de l’AV Can Parellada per la Unitat del Barri han explicat que “aquest projecte comença a caminar des d’aquest dissabte dia 4 de febrer, dia en què s’obrirà a tots els joves del barri”.

Una bona notícia que també ha estat molt esperada des de l’AV Les Fonts, que ha recordat que es tracta de l’obertura “d’un camp que forma part, des de fa generacions, de la vida del barri, un camp pels amants del futbol i altres esports i pel jovent local”.

A més, aquest nou projecte ha vingut acompanyat de millores en les instal·lacions. I és que des de les entitats es venia demanant un manteniment i millora d’un camp “tant familiar pels veïns de totes les edats”. Finalment, des de l’Ajuntament, s’ha decidit donar resposta a aquesta necessitat. I per això, per ara, s’han col·locat noves xarxes protectores, tant als laterals com al fons de la pista, per tal de protegir millor els espectadors. Una millora que ha estat molt ben rebuda pels dos clubs i les entitats veïnals. Ara, només cal acabar de concretar i posar fil a l’agulla a com serà l’organització, les normatives i l’organigrama de funcionament perquè tot vagi sobre rodes.

Pista poliesportiva de Sant Joan, entre Les Fonts i Can Parellada | AV Can Parellada per la Unitat del barri

Nou comentari

Comparteix