Les noies del CN Terrassa són un tsunami
Semifinal entre Terrassa i Boadilla disputada a Can Llong
Semifinal entre Terrassa i Boadilla disputada a Can Llong | Jordi López (Suport Films)

!--akiadsense-->

CN Terrassa i CN ​​Boadilla buscaven la primera plaça per a la gran final d’aquest diumenge (12:00) de la Copa de la Reina de waterpolo. Les egarenques eren favorites i s’han imposat a al conjunt madrileny (17-9). Un Boadilla molt voluntariós ha aconseguit avançar-se amb el gol d’Elena Camarena. Empatava en superioritat la capitana egarenca Cris Cantero i Leitón donava la volta a el marcador amb el 2-1. La cosa anava de boies prometedores i Camús igualava el xoc. De nou Leitón i Bea després d’un gran contraatac posaven dos a dalt a Terrassa (4-2).

No es rendia l’equip madrileny. Gallinato i de nou Camús tornaven l’empat (4-4). Abans de la fi del període, gols de Cardona i Jiménez i 5-5. Mateixa tònica en el començament del segon acte. Leitón (tres gols dels sis del seu equip fins a aquest moment portaven la seva signatura) i Camús colpejaven (6-6).

La boia internacional i ex de l’Sabadell era un malson per a la defensa madrilenya i en marcava un altre de preciós revers. Per segona vegada en el xoc se n’anaven de dos les de Xavi Pérez amb el gol de Cardona (8-6). Un altre de Leitón i el segon de Bea Ortiz obrien un forat considerable (10-6). Panicello deixava el Terrassa amb cinc de marge a l’equador.

Després de la represa, les vallesanes han sortit amb la intenció de sentenciar el pas a la final i malgrat els esforços del quadre de la capital per evitar-ho la veritat és que ho han aconseguit. Bea Ortiz, amb un triplet en aquests tercers vuit minuts, ha estat la més destacada i una de les responsables que el marcador reflectís un definitiu 16-8 amb un període per disputar-se. I en un últim quart testimonial, ha aconseguit encara incrementar la seva renda l’equip de Xavi Pérez. La internacional Pili Peña anotava el 17-8 i després els minuts han transcorregut sense massa incidències.