MónTerrassa
Les noies del CG Terrassa brillen a l’Austrian Team Open
  • CA
x
Dues gimnastes del CG Terrassa s’han proclamat guanyadores en la classificació per equips de l’Austrian Tema Open | CG TERRASSA

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat austríaca de Linz l’Austrian Team Open de gimnàstica artística femenina en el qual hi han participat les gimnastes del Club Gimnàstic Terrassa Claudia Villalba i Clara Navarro com a integrants de la selecció espanyola de gimnàstica. Els resultats que han obtingut han estat immillorables. Les dues terrassenques juntament amb Etna Abella, Berta Pujadas i Aina Puig s’han proclamat guanyadores en la classificació per equips, mentre que en la classificació individual, Villalba ha pujat al podi en segona posició mentre que Navarro ha finalitzat en 4ª posició. Les dues gimnastes enceten un any que serà molt intens a un molt bon nivell.

En gimnàstica artística masculina aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera fase del campionats de Catalunya. El gimnastes del Gimnàstic Terrassa hi ha tingut un paper molt destacat, amb el triomf en nivell 7 de Sergio Kovacs, i els triomfs d’Alvaro Clemente en Base 4 i Pau Messeguer en Base 5, i la segona posició de Francesc Barreda en base 4. Per la seva part, Oriol Rifà ha finalitzat en quarta posició de nivell 8 tot i no poder competir en 2 dels 6 aparells per lesió.

Finalment en rítmica, la gimnasta del Gimnàstic Terrassa Luna Martínez s’ha classificat brillantment pel Campionat d’Espanya, per primer cop, han finalitzat el campionat de Catalunya classificatori en 9ª posició (es classifiquen 15 gimnastes). La també egarenca Sara Romeo ha finalitzat en 16ª posició i ha quedat en la reserva per al campionat.

x
Membres de la delegació del CG Terrassa al Campionat de Catalunya | CLUB GIMNÀSTIC TERRASSA

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa