MónTerrassa
Nil Gómez, campió de Catalunya de pilota a mà per parelles juvenil
  • CA
El pilotari del CN Terrassa Nil Gómez
El pilotari del CN Terrassa Nil Gómez | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El pilotari del CN Terrassa Nil Gómez va proclamar-se campió de Catalunya per parelles en categoria juvenil en les finals de la competició que van celebrar-se dissabte al frontó de l’Àrea Olímpica. És el segon títol de Gómez enguany, ja que l’egarenc va adjudicar-se el títol en la modalitat individual el mes de gener.

Gómez i Lucas Pérez, de la Casa de los Navarros, van derrotar Asier Arribas i Christian Rumenov per 22 a 17 en un partit molt disputat amb fases diferenciades. Després de l’equilibri inicial, Arribas i Rumenov van obrir una escletxa. A l’equador del matx, Gómez i Pérez van reaccionar i van capgirar el marcador fins a assolir un avantatge final de cinc punts.

Sis finals més

El club egarenc va acollir sis finals més durant la tarda. La vetllada va començar amb la final de categoria benjamí, amb pilotaris procedents de l’escola de la Casa de los Navarros i Manista Barcelona.

Pol Irazola i Bru Muedra van proclamar-se campions en superar Jokin Arias i Guillem Ros per 18 a 12. Tot seguit, en categoria infantil, Álex Dopazo i Víctor Martínez van guanyar María Isabel García i Leire Arribas per 18 a 9. La competició va continuar amb la final de categoria femenina entre dues parelles de la Casa de los Navarros. Mariona Salat i Avril Márquez van adjudicar-se el títol en desfer-se de Josune Jiménez i Laura Mateos per 22 a 18 en un partit molt igualat. En la final de 3a Categoria, Javier Marco i Oriol Catarecha, de la Casa de los Navarros, van aixecar el trofeu de campions en vèncer Alonso I i José Luis González, del Club Pelotari Santa Coloma, per 22 a 20. En 2a Categoria, el títol va correspondre als veterans Joan Oliva i Sanz III, del CN Barcelona, que van derrotar per 22 a 19 la parella de la Casa de los Navarros formada per Daniel Holgado i Imanol Narbáez. La jornada va concloure amb la final de 1a Categoria, en la qual la parella del CN Barcelona integrada per Ortiz de Urbina i Cámara IV va aconseguir el títol absolut de Catalunya en guanyar Iván Cabrero i Álex Ibarra, de la Casa de los Navarros, per 22 a 16.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa