Nerea Ibáñez i Melani Costa sumen quatre medalles en l’Open de Madrid

Les nedadores del CN Terrassa Nerea Ibáñez i Melani Costa van realitzar una magnífica actuació en l’Open de Madrid que va celebrar-se al Centro de Natación M-86 el cap de setmana passat. La prova està inclosa en el II Grand Prix Open RFEN de natació. Ibáñez, que va competir a com a integrant de la selecció espanyola, va vèncer els 200 m lliures amb un registre de 2.02.02, tot superant Lidón del Campo i Àfrica Zamorano.

En aquesta mateixa final, Melani Costa, que va nedar amb els colors del club, va ser quarta amb 2.03.63. La nedadora mallorquina, al seu torn, va adjudicar-se els 400 m lliures amb un registre de 4.17.26, tot millorant els 4.19.24 que havia establert a les sèries matinals. Ibáñez també va pujar al podi en finalitzar tercera amb 4.18.49. Laura Garcia va adjudicar-se la medalla de plata. La nedadora d’Albacete va aconseguir la seva tercera medalla en els 100 m lliures, prova en què va obtenir el bronze amb un temps de 57.05, només per darrere de Lidón Muñoz i de Marta González. Costa va acabar quarta en aquesta final amb 57.40. Melani Costa i Nerea Ibáñez van nedar també els 800 m lliures mixtos, distància en què van classificar-se catorzena (8.58.93) i setzena (9.03.36), respectivament.