MónTerrassa
Neix el carnet Duo, per veure tots els partits a casa del Terrassa FC i el CP San Cristóbal
  • CA

Aquest any, el municipal de Ca n’Anglada acollirà no només els partits a casa del CP San Cristóbal sinó també els del Terrassa FC. Les obres de remodelació a l’Estadi Olímpic, de cara al Mundial d’Hoquei femení que hi tindrà lloc el pròxim estiu de 2022, impedeixen que el club terrassista pugui disputar-hi els partits de Segona RFEF. Per això, tal com es va anunciar abans de l’estiu, es va arribar a un acord entre els dos clubs implicats i l’Ajuntament de Terrassa per tal que el primer equip del Terrassa FC pugués utilitzar el camp del San Cristóbal.

Ambdós clubs encaren amb il·lusió aquest repte logístic i esportiu. Fruit d’aquesta aliança ha sorgit un nou abonament. Es tracta del Carnet Duo. Aquest carnet permetrà l’accés a la zona de General/Gol de tots els partits de lliga que el Terrassa FC de Segona RFEF i el CP San Cristóbal de Tercera RFEF juguin al Municipal de Ca n’Anglada. El seu preu serà de 150 euros i ja es pot adquirir a les oficines de l’Estadi Olímpic de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h. A aquest abonament, cada club oferirà altres opcions, a títol personal i familiar.

El primer partit al camp municipal serà el dia 5 de setembre en què es podrà veure el Terrassa FC contra el Huesca B a les 17h. Per la seva part, el conjunt dirigit per Oliver Ballabriga iniciarà la competició a casa del Granollers el diumenge dia 5 a les 12h. Per tant, el primer partit a casa serà la setmana següent, el 12 de setembre, a les 12h, davant del Peralada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa