MónTerrassa
Neix l’associació espanyola de clubs d’hoquei herba

Comença a caminar la nova Associació Espanyola de Clubs de Hockey Herba, amb clara presència terrassenca. Aquesta nova entitat té entre els seus clubs fundadors set integrants de la Liga Iberdrola i la Liga MGS con són: el CD Terrassa, Atlètic Terrassa, Club Egara, Júnior CF, SPV Complutense, Club de Campo i RC Polo. I està previst que pròximament s’hi afegeixin la Real Societat, el Sardinero HC i el Josaleta. Formarà part de la Real Federació Espanyola d’Hockey i l’Associació Europea de Clubs d’Hockey, i té com a objectiu representar els interessos dels clubs membres a escala estatal i internacional.

L’AECH estarà presidida per Jaime Coghen, en representació del Club de Campo Villa de Madrid. Agafa el càrrec després que Marcos Hoffman, màxim dirigent del Junior FC i president fundador de l’associació, hagi estat escollit com a membre del Comitè Executiu de la Federació Europea de Hockey. Entre els membres de la directiva, s’hi compta el terrassenc Carlos Petchamé, que tindrà el càrrec de tresorer de l’associació.

Aquesta nova associació s’unirà a les ja existents en països com Alemanya, Bèlgica, Països Baixos i Àustria, que van iniciar aquest camí de compartir sinèrgies i fer força per un bé comú. Totes aquestes associacions estan integrades dins de l’Associació Europa de Clubs, la qual està presidida per Leandro Martínez-Zurita (que també forma part de l’executiva de l’entitat espanyola de recent creació).

Segons destaquen des de la RFEH, aquestes associacions neixen amb la prioritat de compartir experiències i accions que ajudin a millorar l’hoquei en els diferents àmbits de desenvolupament: màrketing, competicions, professionalització, visibilització, formació, captació de nous jugadors, etcètera. Un dels objectius que l’AECH té sobre la taula i amb el qual es vol treballar és fixar un calendari d’un mínim de 25 caps de setmana en dos períodes anuals (de setembre a desembre i de febrer a juny).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa